Vaellustakki naiset

Vaellustakit | Vaellus | Budget Sport

Vaellustakit sekä muut tarvikkeet ja vaatteet vaellukseen parhailta merkeiltä edulliseen hintaan. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa heti!

Vaellustakit netistä | Intersport

Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellustakit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Ragna Jacket – naisten …

Tilaa vaellustakit netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita.

Vaellustakit – Partioaitta

Vaellustakit – Partioaitta

Vaellustakit ; Patagonia W’ S TORRENTSHELL 3L JKT Naiset – Kuoritakki. Patagonia. W’ S TORRENTSHELL 3L JKT Naiset – Kuoritakki. 180,00 € ; Fjällräven ABISKO LITE …

Vaellustakit – Outnorth

Vaellustakit Outnorthilta

Meillä on vaellustakkeja naisille, miehille ja lapsille sekä korkealaatuisia takkeja monelta eri valmistajalta: takkeja joilla selviät pitkän päivän …

Retkeilytakit ja vaellustakit – Halti

Retkeilytakit ja vaellustakit: Retkeilytakki ulkoiluun– Halti verkkokauppa

Haltilta löydät retkeilytakit ja vaellustakit naisille ja miehille säähän kuin säähän. Valitse retkeilytakki tai vaellustakki sään mukaan. Lämpimälle säälle …

Haltilta löydät retkeilytakit ja vaellustakit säähän kuin säähän. Valitse retkeilytakki tai vaellustakki sään mukaan. Lämpimälle säälle tarvitset hengittävän takin, joka päästää ylimääräisen kosteuden ulos. Vaihteleviin sää olosuhteisiin tarvitset retkeilytakin, joka pitää sateen ja tuulen loitolla.

Retkeilytakit | Karkkainen.com verkkokauppa

Sen tuotevalikoimasta löytyy retkeily- tai vaellustakki niin naisille kuin miehillekin. Anarin ulkoiluvaatteet on suunniteltu ja testattu Suomessa.

Retkeilyvaatteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Retkeilyvaatteet naisille ja miehille Useat retkivarusteet ja -tarvikkeet sopivat kenelle tahansa sukupuoleen … Anar Galda Lila naisten vaellustakki.

Retkeilyasusteet ja -vaatteet kaikenlaiseen ulkoiluun

Retkeilyvaatteet tekevät ulkoilusta mielekästä ja turvallista. Ne suojaavat erilaisilta sääolosuhteilta kuten tuulelta ja sateelta sekä tietysti myös kylmältä. Hyvät retkiasusteet ja -vaatteet toimivat loistavasti myös kuumilla ilmoilla ja suojaavat auringolta. Retkeilyvaatteet kannattaakin hankkia koko perheelle, sillä hyvät varusteet lisäävät ulkoilun ja liikkumisen iloa. Lasten retkeilyvaatteet kestävät hyvin seuraavillekin käyttäjille lapsen kasvaessa.

Retkeilyvaatteet naisille ja miehille

Useat retkivarusteet ja -tarvikkeet sopivat kenelle tahansa sukupuoleen katsomatta, mutta lisäksi retkeilyvaatteista löytyvät koot ja mallit myös naisille ja miehille. Sopivissa, hyvin istuvissa vaatteissa liikkuminen on helpompaa ja myös turvallisempaa.

Naisten retkeilyvaatteet on usein hiukan muotoiltuja, jolloin vyötärölle ei esimerkiksi retkeilytakissa jää mitään tyhjää pussia vaan takki laskeutuu ihoa myötäilevänä. Vaellustakki kannattaa valita mahdollisimman sopivan kokoisena, sillä mukavuuden lisäksi myötäilevät vaatteet ovat haastavissa maastoissa myös turvallisempi valinta, kun ne eivät niin helposti takerru oksiin tai kiviin.

On tärkeää myös, että vaelluksella ja ulkoilussa retkeilyvaatteet ovat joustavat ja hengittävät. Nämä tärkeät ominaisuudet paitsi lisäävät mukavuutta ne lisäävät myös turvallisuutta, kun liikkuvuus ei rajoitu liian kireiden ja joustamattomien vaatteiden vuoksi. Miesten vaellusvaatteissa on naisia useammin camo-kuosia, joka on kätevä varsinkin metsästystä harrastaville.

Vaeltajan ja retkeilijän varusteet kestävät luonnonoloissa

Aivan kuten laadukkaat retkeilyvaatteet myös kestävät, hyvin istuvat vaelluskengät ovat tärkeä osa vaeltajan ja luonnossa liikkujan varustusta. Tukevat, suojaavat vaelluskengät auttavat jalkoja jaksamaan, vaikka päivittäistä kävelymatkaa kertyisikin kymmeniä kilometrejä. On tosi tärkeää testata ja sisään ajaa kengät hyvissä ajoin ennen vaellukselle lähtemistä.

Vaelluksella voi pitää mukana kaksia tai useampiakin kenkiä, sekä tietysti myös muita varusteita, sen mukaan, miten rinkkaan mahtuu. Hyvin varustautuneena mutta kuitenkin riittävän keveällä repulla liikuttaessa vaeltaminen on rentouttavaa ja virkistävää. Hyviin välineisiin kannattaa siis satsata.

Hyvän vaellus- ja retkeilyvaatteet sopivat mainiosti myös muuhun ulkoiluun läpi vuoden. Kärkkäisen verkkokauppa on retkeilijän ja ulkona liikkujan ostotaivas. Löydät valikoimistamme varmasti sinulle ja perheellesi sopivat varusteet mukavaan liikkumiseen!

Anar Galda naisten takki musta – Vaeltajankauppa

Naisten musta vaellustakki – Anar Galda – Vaeltajankauppa

Musta naisten vaellustakki sopii myös arkikäyttöön. Anar Galda naisten musta takki on ominaisuuksiltaan eriomainen vaellustakki, …

Ulkoiluun ja vaellukseen sopiva hengittävä ulkoilutakki kestävästä vahamateriaalista

Anar Galda naisten vaellustakki

Anar Galda naisten vaellustakki – Anar – Suomalainen retkeilyn ja eränkäynnin laatumerkki

Anar Galda naisten vaellustakki. Anar Galda on erinomaisesti hengittävä vaellus- ja ulkoilutakki kulutusta kestävästä vahamateriaalista.

Keywords: vaellustakki naiset