Urheilutakit naiset

Urheilutakit & -liivit netistä | Naiset | Zalando urheilu

Ilmainen toimitus useimmille tilauksille* ja ilmainen palautus. Tilaa naisten takit ja liivit netistä. Tervetuloa ostoksille Zalandon urheiluosastolle!

Naisten urheilutakit | Karkkainen.com verkkokauppa

Urheilutakit sopivat urheiluharrastukseen paremmin kuin tavalliset ulkoilupusakat tai hupparit. Ne ovat suunniteltu lämpimiksi, hengittäviksi ja joustaviksi.

Urheilutakit naisille – valintaopas

Urheilutakit sopivat urheiluharrastukseen paremmin kuin tavalliset ulkoilupusakat tai hupparit. Ne ovat suunniteltu lämpimiksi, hengittäviksi ja joustaviksi. Kurkkaa tästä vinkit oikeanlaisen urheilutakin valintaan:

Takin valinnassa tärkein kriteeri on sen käyttötarkoitus. Oletko etsimässä pakkaskelejäkin kestävää hiihtotakkia vai kevyttä ja hengittävää hiihtotakkia? Myös urheilulaji ja oma vauhti ratkaisee takin valinnan. Juostessa paksussa takissa tulee viileilläkin ilmoilla kuuma mutta kävelylenkillä kevyt takki saa vartalon hytisemään kylmästä.

Juoksutakit ja pyöräilytakit
Pyöräillessä ilmavastus on usein suurta, joten tuulenpitävyys on pyöräilyvaatteissa kaiken a ja o. Lisäksi pitää kiinnittää huomiota hengittävyyteen: pyöräillessä hiki puskee väkisinkin pintaan. Pyöräilytakin tulisi mukautua ajoasentoon, näin takki nouse korviin kovassakaan vauhdissa. Kevyt takki on helppo kiskaista päälle hellepäivänäkin päälle, jos tuuli sattuisi yllättämään.

Juoksutakkiin pätevät samat säännöt kuin pyöräilyynkin, tosin ilmnvastus ei yllä aivan niihin lukemiin kuin fillarin selässä. Juoksutakin tulisi olla napakka, jotta se ei pyörisi ja tai hölskyisi menon muassa. Ehdottomasti kannattaa valitä ennemmin kevyt kuin lämmin, sillä juostessa tulee väistämättä hiki. Sporttinen kevyttoppatakki sopii erinomaisesti talvijuoksuun.

Hiihtotakit ja laskettelutakit
Hiihtotakeissa vauhti määrittelee takin paksuuden. Etenetkö keväthangille hitaasti nautiskellen vain reipasta sivakointia säässä kuin säässä? Verkkaisempaan menoon käy aivan hyvin kevyttoppatakki, hikisempään menoon kevyt hiihtotakki. Latuhiihdon hiihtotakeissa on useimmiten tuulenpitävä etupaneeli ja hengittävä selkäpaneeli.

Laskettelutakin pitää pitää lämpimänä hississä, mutta viileänä rinteessä. Tässäkin hengittävyydellä on iso rooli. Lasketteluvaatteet ovat usein varustettu korkeilla kauluksilla ja lumilukoilla, jota alla oleva vaatekerta pysyy kuivana lumen kosteudesta.

Retkeilytakit ja vaellustakit
Retkeilytakit joutuvat mukautumaan sään muutoksiin: voi sataa tai voi paistaa, voi olla kylmä tai todella lämmin. Takin pitäsi kestää risut, tuulet ja tuiskeet mutta olla silti kevyt kannettavaksi ja mahtua tarvittaessa jopa pieneen tilaan! Aika paljon haastetta siis! Retkeilyyn sopivia materiaaleja ovat softshell ja vedenpitävät kuoritakit. Talviretkille kannattaa varata takki, jossa on hyvä lämmöneristys.

Pienille kävelyreissuille ja kaupunkiretkille sopivia takkeja ovat tuulitakit tai puuvillatakit. Takin on hyvä olla siisti ja mukautuva, jotta se yllä voi piipahtaa kaupoissa tai ystävien luona. Talvipäivinä hyviä vaihtoehtoja ovat toppa- ja parkatakit. Siistin ulkonäön lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös käyttömukavuuteen: ulkoillessa saattaa hyvällä kelillä vierähtää useampikin tunti.

Urheilutakit ja vaatteet naisten urheiluun löydät Kärkkäisen netistä! Tutustu vaihtuviin tarjouksiin ja edullisiin ale-tuotteisiin. Kärkkäiseltä löytyy sporttista menoa joka vartalolle, myös isossa koossa!

Naisten urheilutakit netistä – Stockmann

Naisten urheilutakit netistä | Stockmann

Korkealaatuiset tekniset urheilutakit on suunniteltu hengittäviksi ja joustaviksi, myötäillen kehon luonnollisia liikkeitä ja pitäen ihon kuivana koko treenin …

Urheilutakit naisille | Osta verkossa – ABOUT YOU

Urheilutakit naisille | Osta verkossa | ABOUT YOU

Tilaa Urheilutakit ilmaisella toimituksella* ABOUT YOUlta. Urheilutakit naisille ✓ Suuri valikoima ✓ Huippumerkit ✓ Ilmaiset palautukset ✓ Maksa …

Tilaa Urheilutakit ilmaisella toimituksella* ABOUT YOUlta. Urheilutakit naisille ✓ Suuri valikoima ✓ Huippumerkit ✓ Ilmaiset palautukset ✓ Maksa laskulla

SALE – Urheilutakit naisille – Boozt.com

SALE – Urheilutakit naisille – Trendikkäät mallistot netistä Boozt.com

SALE – Urheilutakit netistä. Valitse & osta suuresta valikoimastamme ainutlaatuisia tyylejä Boozt.com Suomi. Nopea toimitus & helppo palautus.

SALE – Urheilutakit netistä. Valitse & osta suuresta valikoimastamme ainutlaatuisia tyylejä Boozt.com Suomi. Nopea toimitus & helppo palautus

Urheilutakit | Osta verkosta | Partioaitta®

Laadukkaat urheilutakit monipuoliseen ulkoiluun ja liikuntaan ✓ Urheilutakki kuuluu jokaisen aktiivisen … Haglöfs GLIDE JACKET WOMEN Naiset – Tuulitakki.

Laadukkaat urheilutakit monipuoliseen ulkoiluun ja liikuntaan ✓ Urheilutakki kuuluu jokaisen aktiivisen juoksijan tai pyöräilijän vaatekaappiin ✓ Kevyet, hengittävät ja pieneen tilaan pakkautuvat urheilutakit saat Partioaitasta ✓ Osta kätevästi nettikaupasta ✓ Erittäin nopeat toimitukset ✓

Naisten urheilutakit | Fleece- ja juoksutakit | H&M FI

NAISTEN URHEILUTAKIT. Kaipaatko ylimääräistä kerrosta ulkona kuntoiluun? Meiltä löydät erilaisia urheilutakkeja, jotka pitävät sinut lämpimänä vuodenajasta …

Naisten urheilutakit netistä – Stiletto.fi

Naisten urheilutakit netistä huippueduin! Trendikkäitä naisten urheilutakkeja Stiletolta – Hyödynnä ilmainen ja nopea toimitus sekä palautus.

Urheilutakit – Scandinavian Outdoor

Urheilutakit | Scandinavian Outdoor

Urheilutakit sopivat juoksu-, hiihto- ja pyörälenkeille koska ne hengittävät hyvin, … Millet LD LTK Ultra Light Jacket 170-grammainen naisten kuoritakki …

Juoksutakki, hiihtotakki, pyöräilytakki: osta tästä kunnon urheilutakki! Nopea toimitus, tilaa heti.

Urheilutakit sopivat juoksu-, hiihto- ja pyörälenkeille koska ne hengittävät hyvin, ovat melko ohuita ja mitoituskin on sporttinen.

Keywords: urheilutakit naiset