Tikis instagram

TIKIS (@tikisofficial) • Instagram photos and videos

39.7k Followers, 26 Following, 2324 Posts – See Instagram photos and videos from TIKIS (@tikisofficial)

TIKIS on Instagram: “Täysin uusi puolen vuoden treeniohjelma …

49 Likes, 3 Comments – TIKIS (@tikisofficial) on Instagram: “Täysin uusi puolen vuoden treeniohjelma salille: 6KK PREMIUM Tämä uusi ohjelma keskittyy…

TIKIS-TREENI: KESKIVARTALO KUOSIIN NÄILLÄ LIIKKEILLÄ …

TIKIS Instagramissa : “TIKIS-TREENI: KESKIVARTALO KUOSIIN NÄILLÄ LIIKKEILLÄ💪🏼⠀Haluatko saada keskikroppaan voimaa ja lihaserottuvuutta? Kokeile näitä kolmea liikettä vahvistaaksesi corea.⠀.⠀Voit tehdä liikkeet salitreenin jälkeen tai kokonaan omana treeninään – tai miksei vaikkapa juoksu- tai kävelylenkinkin ohessa🔥⠀Tägää alle kaveri, kuka haluaisi saada vatsalihakset kuntoon kesäksi☝🏼😉⠀.⠀.#tikisofficial #tikis #treeni #treenimotivaatio #vatsatreeni #vatsalihakset #sixpack #core #sali #treenaus #kuntosali #motivaatio #kesäkuntoon #kroppakuntoon”

18.6.2018 — 595 Likes, 14 Comments – TIKIS (@tikisofficial) on Instagram: “TIKIS-TREENI: KESKIVARTALO KUOSIIN NÄILLÄ LIIKKEILLÄ ⠀ Haluatko saada …

594 Likes, 14 Comments – TIKIS (@tikisofficial) on Instagram: “TIKIS-TREENI: KESKIVARTALO KUOSIIN NÄILLÄ LIIKKEILLÄ💪🏼⠀Haluatko saada keskikroppaan voimaa ja lihaserottuvuutta? Kokeile näitä kolmea liikettä vahvistaaksesi corea.⠀.⠀Voit tehdä liikkeet salitreenin jälkeen tai kokonaan omana treeninään – tai miksei vaikkapa juoksu- tai kävelylenkinkin ohessa🔥⠀Tägää alle kaveri, kuka haluaisi saada vatsalihakset kuntoon kesäksi☝🏼😉⠀.⠀.#tikisofficial #tikis #treeni #treenimotivaatio #vatsatreeni #vatsalihakset #sixpack #core #sali #treenaus #kuntosali #motivaatio #kesäkuntoon #kroppakuntoon”

TIKIS on Instagram: “ TIKIS-HAASTE IS BACK! Tikiksen …

TIKIS Instagramissa : “⚡TIKIS-HAASTE IS BACK!⚡Tikiksen haasteisiin on aiemmin osallistunut yli 200 000 aktiivista treenaajaa. Nyt homma on viety ns. nextille levelille – luvassa on nimittäin jotain sellaista, mitä ei ole Suomessa koskaan aiemmin koettu! 😱-TIKIS Superhaasteessa hankit a) kesäkropan ja b) mahdollisesti myös kesälomarahan. Miten tämä on mahdollista? -Erityisen jännittävää tässä haasteessa on se, että voittaja saa palkinnoksi 1000 euroa!! Eli siis: jos onnistut, saat tiukemman kropan ja paremman olon lisäksi myös rahapalkinnon, jonka voit käyttää vaikka kesälomamatkaan! Siispä hankit kesäkropan ja kesäloman yhdellä kertaa 😏-Tägää se frendi, joka ei pelkää haasteita ja elää heittämällä 30 päivää ilman karkkia tai muita herkkuja 🍟🍫🍭-Ilmoittaudu haasteeseen mukaan biolinkistä ja seuraa superhaastetta instassa @superhaaste😉..#tikis #superhaaste #tikisofficial #kesätikis #parempiolla #hyväolo #terveellinenelämä #terveellinen #treenisafka”

464 Likes, 213 Comments – TIKIS (@tikisofficial) on Instagram: “⚡TIKIS-HAASTE IS BACK!⚡ Tikiksen haasteisiin on aiemmin osallistunut yli 200 000 aktiivista…

464 Likes, 213 Comments – TIKIS (@tikisofficial) on Instagram: “⚡TIKIS-HAASTE IS BACK!⚡Tikiksen haasteisiin on aiemmin osallistunut yli 200 000 aktiivista treenaajaa. Nyt homma on viety ns. nextille levelille – luvassa on nimittäin jotain sellaista, mitä ei ole Suomessa koskaan aiemmin koettu! 😱-TIKIS Superhaasteessa hankit a) kesäkropan ja b) mahdollisesti myös kesälomarahan. Miten tämä on mahdollista? -Erityisen jännittävää tässä haasteessa on se, että voittaja saa palkinnoksi 1000 euroa!! Eli siis: jos onnistut, saat tiukemman kropan ja paremman olon lisäksi myös rahapalkinnon, jonka voit käyttää vaikka kesälomamatkaan! Siispä hankit kesäkropan ja kesäloman yhdellä kertaa 😏-Tägää se frendi, joka ei pelkää haasteita ja elää heittämällä 30 päivää ilman karkkia tai muita herkkuja 🍟🍫🍭-Ilmoittaudu haasteeseen mukaan biolinkistä ja seuraa superhaastetta instassa @superhaaste😉..#tikis #superhaaste #tikisofficial #kesätikis #parempiolla #hyväolo #terveellinenelämä #terveellinen #treenisafka”

Onko motivaatio treenata ja syödä terveellisesti korkealla aina …

TIKIS on Instagram: “Onko motivaatio treenata ja syödä terveellisesti korkealla aina tammikuun alussa? Käytä se hyödyksesi! ⚡️💪🏻⁣⁣Motivaatio liikkuu aalloissa – välillä kokee pystyvänsä muuttamaan elämäntapoja illassa ja toisaalta se pieninkin terveyttä edistävä teko tuntuu raskaalta. Ei hätää! Pitää vain laatia suunnitelma kumpaankin hetkeen. ⁣⁣📈Korkean motivaation voimin voit hankkia itsellesi kuntosalikortin ja -ohjelman. Voit ostaa kaapit täyteen terveellistä sapuskaa ja kertoa läheisille tavoitteistasi. Tämä pohjatyö auttaa sinua kun motivaatio laskee. ⁣⁣📉Matalan motivaation aikana teet parhaasi, mutta muistat myös olla itsellesi riittävän armollinen. Ehkä terveelliseen ruokavalioon mahtuu muutama herkku silloin tällöin ja treeniä voi välillä soveltaa. Tee parhaasi pitääksesi hyväksi todettuja rutiineja yllä! Älä heitä hanskoja heti tiskiin ja luovuta vaan odota korkean motivaation kautta! ⁣⁣⚡️ Legendaarinen Superhaaste alkaa taas 6.1. Sen avulla taas iso joukko kerää itselleen loistavan startin heti vuoden alussa. Kotitreenit haastavat joka viikko hieman enemmän ja auttavat säännöllisen treenirutiinin muodostamisessa. ⁣⁣Maanantaina mennään!⚡️⁣Tsemppiä treenivuoteen 2020! Kuka kavereistasi kaipaisi pienen haasteen tammikuulle? 🥳⁣⁣#tikis #superhaaste #motivaatio #treeni #ravinto #kotitreeni #elämäntapa”

1031 Likes, 15 Comments – TIKIS (@tikisofficial) on Instagram: “Onko motivaatio treenata ja syödä terveellisesti korkealla aina tammikuun alussa? Käytä se…”

1,030 Likes, 15 Comments – TIKIS (@tikisofficial) on Instagram: “Onko motivaatio treenata ja syödä terveellisesti korkealla aina tammikuun alussa? Käytä se hyödyksesi! ⚡️💪🏻⁣⁣Motivaatio liikkuu aalloissa – välillä kokee pystyvänsä muuttamaan elämäntapoja illassa ja toisaalta se pieninkin terveyttä edistävä teko tuntuu raskaalta. Ei hätää! Pitää vain laatia suunnitelma kumpaankin hetkeen. ⁣⁣📈Korkean motivaation voimin voit hankkia itsellesi kuntosalikortin ja -ohjelman. Voit ostaa kaapit täyteen terveellistä sapuskaa ja kertoa läheisille tavoitteistasi. Tämä pohjatyö auttaa sinua kun motivaatio laskee. ⁣⁣📉Matalan motivaation aikana teet parhaasi, mutta muistat myös olla itsellesi riittävän armollinen. Ehkä terveelliseen ruokavalioon mahtuu muutama herkku silloin tällöin ja treeniä voi välillä soveltaa. Tee parhaasi pitääksesi hyväksi todettuja rutiineja yllä! Älä heitä hanskoja heti tiskiin ja luovuta vaan odota korkean motivaation kautta! ⁣⁣⚡️ Legendaarinen Superhaaste alkaa taas 6.1. Sen avulla taas iso joukko kerää itselleen loistavan startin heti vuoden alussa. Kotitreenit haastavat joka viikko hieman enemmän ja auttavat säännöllisen treenirutiinin muodostamisessa. ⁣⁣Maanantaina mennään!⚡️⁣Tsemppiä treenivuoteen 2020! Kuka kavereistasi kaipaisi pienen haasteen tammikuulle? 🥳⁣⁣#tikis #superhaaste #motivaatio #treeni #ravinto #kotitreeni #elämäntapa”

TIKIS on Instagram: “Pitääkö paikkansa? #treenaavanainen …

TIKIS Instagramissa : “Pitääkö paikkansa? 😉 #treenaavanainen #treeni #nainen #kuntosali #tikis #tikisofficial”

2362 Likes, 89 Comments – TIKIS (@tikisofficial) on Instagram: “Pitääkö paikkansa? #treenaavanainen #treeni #nainen #kuntosali #tikis #tikisofficial”

2,361 Likes, 89 Comments – TIKIS (@tikisofficial) on Instagram: “Pitääkö paikkansa? 😉 #treenaavanainen #treeni #nainen #kuntosali #tikis #tikisofficial”

TIKIS on Instagram: “Se olis kansainvälinen rintapäivä …

791 Likes, 15 Comments – TIKIS (@tikisofficial) on Instagram: “Se olis kansainvälinen rintapäivä huomenna! #rintapäivä #maanantai #viikkokäyntiin”

Tikis.fi löytyy @jalosaur rintatreeni! #penkki … – Instagram

451 Likes, 0 Comments – TIKIS (@tikisofficial) on Instagram: “Tikis.fi löytyy @jalosaur rintatreeni! #penkki #vinopena #LéRintafile #mannerlaatat …

TIKIS on Instagram: “Linkki biossa ☝️ Tarjous voimassa 1.5 …

TIKIS Instagramissa : “Linkki biossa ☝️ Tarjous voimassa 1.5. asti 😊 #tikiskirja #tikishaaste #tarjous #treeniohjelma #tikis”

572 Likes, 2 Comments – TIKIS (@tikisofficial) on Instagram: “Linkki biossa ☝️ Tarjous voimassa 1.5. asti #tikiskirja #tikishaaste #tarjous …

572 Likes, 2 Comments – TIKIS (@tikisofficial) on Instagram: “Linkki biossa ☝️ Tarjous voimassa 1.5. asti 😊 #tikiskirja #tikishaaste #tarjous #treeniohjelma #tikis”

Meille voi lähettää TIKIS-materiaalia, jaamme parhaat!

488 Likes, 0 Comments – TIKIS (@tikisofficial) on Instagram: “Meille voi lähettää TIKIS-materiaalia, jaamme parhaat! #tikisofficial #parempiolla …

Keywords: tikis instagram