Stina toljander instagram

Toljander (@toljander6) • Instagram photos and videos

690 Followers, 413 Following, 360 Posts – See Instagram photos and videos from Toljander (@toljander6)

Stina Toljander tv:ssä: Olen Suomessa masentuneempi kuin …

7.8.2010 — Olen ollut masentuneempi Suomessa talvella kuin siellä, Toljander kommentoi Intiassa viihtymistään. Hänen mukaansa Intiassa on hyvä olla.

Loirin ex-avopuoliso meni naimisiin – MTVuutiset.fi

16.8.2012 — Taiteilija Vesa-Matti Loirin kahden lapsen äiti Stina Toljander on mennyt naimisiin. Loiri ja Toljander pitivät yhtä 90-luvulla.

Taiteilija Vesa-Matti Loirin kahden lapsen äiti Stina Toljander on mennyt naimisiin.

Julkisuutta karttavat Loirin pojat Ukko ja Sampo ilmestyivät …

13.9.2019 — Hänen paikkansa on hieman etäämpänä kuin isoveljensä sekä tämän vieressä istuvan Stina Toljanderin, poikien äidin.

Taiteilijanero hoikistui Intiassa! Vesa-Matti Loiri avautui …

28.2.2021 — Äitinsä, Stina Toljanderin kanssa Goassa tuolloin asuneet pojat Ukko, 8, ja Sampo, 7, saivat isästään kauan odotetun vieraan.

Vesku Loirista tuli yksinhuoltaja – Apu

Vesku Loirista tuli yksinhuoltaja | Apu

13.6.2012 — Pojat ovat asuneet lähes koko ikänsä Intiassa äitinsä Stina Toljanderin kanssa, mutta saivat nyt Aasiasta tarpeekseen.

50-vuotistaiteilijajuhlaa viettävälle Veskulle kuuluu hyvää. Terveys on kunnossa, paino pudonnut ja pojatkin muuttivat Intiasta Espooseen.

IS: Loiri testamenttasi ex-vaimolleen jättisumman – Halloota

IS: Loiri testamenttasi ex-vaimolleen jättisumman – lapsille soittimia – Halloota

29.11.2022 — Iltasanomat puolestaan kertoo, että Loirin ex-kumppani Stina Edelmann (ent. Toljander) saa viihdetaiteilijan kaikki pianot, …

Loiri on seurannut himojaan niin työn, naisten kuin …

Loiri on seurannut himojaan niin työn, naisten kuin päihteidenkin saralla – surujen summa ajoi ikonisen taiteilijan yrittämään itsemurhaa | SSS.fi

12.9.2019 — Elämästään Loirin kanssa kertovat esimerkiksi tämän nuorimpien lasten äiti Stina Toljander ja entinen kihlattu Marita Hakala.

Vesa-Matti Loiri sai poikansa Suomeen vuosien jälkeen – Viihde

Vesa-Matti Loiri sai poikansa Suomeen vuosien jälkeen – Viihde – Voice.fi

15.6.2012 — … virallisesti isoäitinsä eli Stina Toljanderin Hilkka-äidin luona. … Pojat ovat asuneet lähes koko ikänsä Stina-äitinsä luona Intiassa.

Taiteilija Vesa-Matti Loiri kertoo eilisessä Apu-lehdessä, miten hänen poikansa Ukko ja Sampo ovat muuttaneet vuosien jälkeen pysyvästi Suomeen.

Keywords: stina toljander instagram