Shirly karvinen instagram

Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) • Instagram photos and videos

74.2k Followers, 837 Following, 1721 Posts – See Instagram photos and videos from Shirly Karvinen (@shirlykarvinen)

Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) • Instagram photos and videos

74.1k Followers, 833 Following, 1716 Posts – See Instagram photos and videos …

Shirly Karvinen on Instagram: “Halusin vaan esitellä mun …

Shirly Karvinen Instagramissa : “Halusin vaan esitellä mun vähän vaaleampaa kesä pehkoa. 🦁 Kaikki on varmasti kuullut sen moneen kertaan miten uni vaikuttaa kaikkeen. Mutta silti mä jaksan yllättyä mihin kaikkeen. Vielä alkuvuodesta tuskailin kun hiuksia vaan tippui ja tippui. (Ja tätä oli jatkunut KAUAN) Jokaisen pesu kerran jälkeen piti kerätä viemäristä valtavat kasat hiuksia ja föönaamisen jälkeen puhumattakaan. Eikä mikään oikein auttanut.Lopetin aamuradion helmikuussa eli samoihin aikoihin aloin nukkumaan kunnolla. Neljä kuukautta myöhemmin kynnet, ripset ja hiukset vaan kasvaa ja kasvaa eikä hima oo enää täynnä hiuksia. Vaikka on koiratalous niin ennen Sirpan karvat valtas kaiken. Ei voi korostaa liikaa miten tärkeää uni on. Siitä lähtee kaikki ja samalla jos sitä on liian vähän niin kaikki alkaa murentua. Joten ei mulla muuta kuin, että jos jostain pitää karsia niin ei misssään nimessä unesta. Ainakaan pitkässä juoksussa.Plus mulle on myös sanottu, että oon kivempi kämppis sen jälkeen kun oon alkanut nukkumaan. Sekin toki ihan kiva juttu 😂🙏🏽 En toki oo mikään lääkäri, mutta mulla on aika kova vainu siitä, että tässä on jotain perää 🐒 Joten mä painunkin tästä nukkumaan, hyvää yötä ❤️”

3869 Likes, 15 Comments – Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) on Instagram: “Halusin vaan esitellä mun vähän vaaleampaa kesä pehkoa.

3,865 Likes, 15 Comments – Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) on Instagram: “Halusin vaan esitellä mun vähän vaaleampaa kesä pehkoa. 🦁 Kaikki on varmasti kuullut sen moneen kertaan miten uni vaikuttaa kaikkeen. Mutta silti mä jaksan yllättyä mihin kaikkeen. Vielä alkuvuodesta tuskailin kun hiuksia vaan tippui ja tippui. (Ja tätä oli jatkunut KAUAN) Jokaisen pesu kerran jälkeen piti kerätä viemäristä valtavat kasat hiuksia ja föönaamisen jälkeen puhumattakaan. Eikä mikään oikein auttanut.Lopetin aamuradion helmikuussa eli samoihin aikoihin aloin nukkumaan kunnolla. Neljä kuukautta myöhemmin kynnet, ripset ja hiukset vaan kasvaa ja kasvaa eikä hima oo enää täynnä hiuksia. Vaikka on koiratalous niin ennen Sirpan karvat valtas kaiken. Ei voi korostaa liikaa miten tärkeää uni on. Siitä lähtee kaikki ja samalla jos sitä on liian vähän niin kaikki alkaa murentua. Joten ei mulla muuta kuin, että jos jostain pitää karsia niin ei misssään nimessä unesta. Ainakaan pitkässä juoksussa.Plus mulle on myös sanottu, että oon kivempi kämppis sen jälkeen kun oon alkanut nukkumaan. Sekin toki ihan kiva juttu 😂🙏🏽 En toki oo mikään lääkäri, mutta mulla on aika kova vainu siitä, että tässä on jotain perää 🐒 Joten mä painunkin tästä nukkumaan, hyvää yötä ❤️”

Shirly Karvinen on Instagram: “Oon miettiny paljon, että miten …

9417 Likes, 168 Comments – Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) on Instagram: “Oon miettiny paljon, että miten mä kirjoittaisin tai ylipäätään mitä mä haluan …

Shirly Karvinen on Instagram: “Tää kuva on otettu perjantaina …

6783 Likes, 28 Comments – Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) on Instagram: “Tää kuva on otettu perjantaina klo 16 ja taisikin jäädä viimeiseksi viikonlopun …

Shirly Karvinen on Instagram: “Kuvia tältä viikolta. ”

1 Likes, 26 Comments – Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) on Instagram: “Kuvia tältä viikolta. ”

It’s my birthday – Instagram

Shirly Karvinen on Instagram: “It’s my birthday 🎈 Mä täytän tänään 27-vuotta. Haluaisin kirjoittaa kuinka mä olisin vuodessa taas kasvanut hirveästi ihmisenä ja oppinut elämästä rutkasti. Mutta ihan sama vanha Sirpa edelleen, joka välillä miettii miten onnistui saamaan saman parin sukat jalkaan. (Jos onnistui). Mokailen edelleen ja se taitaa olla läpi elämän kantava juttu. Ja se on ihan okei. Yritän oppia virheistä ja olla armollisempi itseäni kohtaan. Jos jotain ikä on tuonut mukanaan niin ”ei se oo niin justiinsa”-asenteen. Kaikki harha-askeleet ei ole maailman loppu, virheitä pitää tehdä, jotta voi oppia ja kasvaa, juoruilla ei ole merkitystä, rakastan läheisiä lujaa vaikka välillä niiden kanssa ei olla kaikesta yhtä mieltä ja välillä karkki on maistunut enemmän kuin jumppa. Kaikki on niin kauan hyvin kunhan mulla ja mun läheisillä on kaikki hyvin ❤️ Toisaalta, on mulla ehkä jotain sittenkin tarttunut menneestä vuodesta, sisäinen rauha. Mut nyt, 27 rock’n’ roll vuosi 🤘🏼#itsmybirthday”

4374 Likes, 130 Comments – Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) on Instagram: “It’s my birthday Mä täytän tänään 27-vuotta. Haluaisin kirjoittaa kuinka mä …

4,373 Likes, 130 Comments – Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) on Instagram: “It’s my birthday 🎈 Mä täytän tänään 27-vuotta. Haluaisin kirjoittaa kuinka mä olisin vuodessa taas kasvanut hirveästi ihmisenä ja oppinut elämästä rutkasti. Mutta ihan sama vanha Sirpa edelleen, joka välillä miettii miten onnistui saamaan saman parin sukat jalkaan. (Jos onnistui). Mokailen edelleen ja se taitaa olla läpi elämän kantava juttu. Ja se on ihan okei. Yritän oppia virheistä ja olla armollisempi itseäni kohtaan. Jos jotain ikä on tuonut mukanaan niin ”ei se oo niin justiinsa”-asenteen. Kaikki harha-askeleet ei ole maailman loppu, virheitä pitää tehdä, jotta voi oppia ja kasvaa, juoruilla ei ole merkitystä, rakastan läheisiä lujaa vaikka välillä niiden kanssa ei olla kaikesta yhtä mieltä ja välillä karkki on maistunut enemmän kuin jumppa. Kaikki on niin kauan hyvin kunhan mulla ja mun läheisillä on kaikki hyvin ❤️ Toisaalta, on mulla ehkä jotain sittenkin tarttunut menneestä vuodesta, sisäinen rauha. Mut nyt, 27 rock’n’ roll vuosi 🤘🏼#itsmybirthday”

Shirly Karvinen on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö Bigbank …

3617 Likes, 20 Comments – Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö Bigbank Muistan kun 18v Sirpa muutti pois kotoota niin …

Shirly Karvinen on Instagram: “Sirpa 29 Studio täynnä …

7117 Likes, 164 Comments – Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) on Instagram: “Sirpa 29 Studio täynnä ilmapalloja ja vitamiinijuomaa heti aamusta kädessä …

Keywords: shirly karvinen instagram