Sasta housut naiset

Retkeilyhousut naisille – Sasta

Retkeilyhousut naisille – Sasta

Kivikko W housut … Sastan sielu on syvällä suomalaisessa erämaassa ja perinteemme peilaavat suomalaisia eränkävijän arvoja sekä aitoa välittämistä luonnon …

Sasta

Sastan sielu on syvällä suomalaisessa erämaassa ja perinteemme peilaavat suomalaisia eränkävijän arvoja sekä aitoa välittämistä luonnon hyvinvoinnista.

Sara trousers – Sasta

Sara trousers – Sasta

Naisten tekniset ja monikäyttöiset sarkahousut. Hyvä mitoitus ja tuulenpitävät joustopanelit takaavat hyvän istuvuuden ja liikkuvuuden.

Women’s rugged Sarka wool trousers for outdoor use. The trousers provide optimal performance due to the technical cut combined with strategically placed soft shell panels for added functionality. Extra strong Kenytex fabric (93 % polyester, 7 % Kevlar aramid) on the knees and leg ends provide extra durability. These versatile Sarka wool trousers can be used in different outdoor activities from trekking to hunting.

Metsästys sarkahousut naisille – Sasta

Metsästys sarkahousut naisille – Sasta

Kaarna W housut. Normaalihinta €239,90. Myyntihinta €239,90 Normaalihinta · Kaarna W housut. Normaalihinta €239,90. Myyntihinta €239,90 Normaalihinta · Kaarna W …

Sasta – Scandinavian Outdoor

Sasta

Sasta Aava W housut. Poistohinta. 90,00 €. Sasta Aava W housut Naisten retkeilyhousut puuvillapolyesteriä. Scandinavian Outdoor -erikoismalli.

Sasta – Scandinavian Outdoor

Sasta – suomalaisia vaatteita netistä – Vaeltajankauppa

Sasta Jero W naisten housut tumma oliivi … Retkeilyhousut naisille. 139,90 €. ALE 189,90 €.

Tutustu Sastan kattavaan valikoimaan ja kurkkaa historiaan. Suomalainen Sasta on valmistanut ulkoilijoiden rakastamia huippulaatusia vaatteita kymmenien vuosien ajan.

Sasta | Osta verkosta – Partioaitta

Sasta | Osta verkosta | Partioaitta®

Kotimaiset ja laadukkaat Sasta -vaatteet retkeilijöille ja metsästäjille ✓ Tutustu Partioaitan … Sasta ROHKI W+ HOUSUT Naiset – Vaellushousut. Sasta.

Kotimaiset ja laadukkaat Sasta -vaatteet retkeilijöille ja metsästäjille ✓ Tutustu Partioaitan Sasta-mallistoon ✓ Osta verkkokaupasta ✓ Nopeat toimitukset ✓ Laaja valikoima ✓

Sasta-Outlet: Virallinen Sasta-tehtaanmyymälä

Virallinen Sasta-tehtaanmyymälä | Sasta-Outlet

Tekniset, mutta tyylikkäät Sasta-tuotteet pitkille vaelluksille, lähiretkille tai kaupunkikäyttöön. Retkeilyhousut · Näytä kaikki · Kaarna housut SASTA …

Sasta on jo vuodesta 1969 valmistanut laadukkaita metsästys- ja retkeilyvaatteita vaativalle eränkävijälle. Sastan etumatka metsästys- ja retkeilyvaatteiden asiantuntijana alkaa siitä, mihin hoidetut tiet ja helppokulkuiset polut päättyvät. Sasta lunastaa asiakaslupauksensa tilanteissa, joissa sinun on pystyttävä luottamaan ulkoiluvarusteisiisi sataprosenttisesti.

Sasta ulkoiluvaatteet netistä | Retkitukku.fi

Laadukkaat ja luotetut Sasta metsästys-, retkeily- ja ulkoiluvaatteet huppuhintaan Retkitukulta. … Sasta Taival+ naisten retkeilyhousut, tummanvihreä.

Laadukkaat ja luotetut Sasta metsästys-, retkeily- ja ulkoiluvaatteet huppuhintaan Retkitukulta. Katso parhaat tarjoukset!

Keywords: sasta housut naiset