Rehellinen horoskooppi

Kaunistelematon horoskooppi kertoo sinusta karun “totuuden”

Kaunistelematon horoskooppi kertoo sinusta karun “totuuden” – ja millaisella autolla sinun pitäisi ajaa – MTVuutiset.fi

30.5.2016 — Tämä horoskooppi perustuu totuuteen miltei yhtä paljon kuin kaikki muutkin horoskoopit. Kuvan henkilöt eivät liity sisältöön.

Toimituksemme löysi hauskan ja mauttoman välimaastossa seikkailevan horoskoopin, joka sopii Autot-sivujen lukijoille ainakin autosuosituksensa kautta. Saimme alkuperäiseltä kirjoittajalta luvan tekstin julkaisemiseen.

Horoskooppi, joka kertoo totuuden – Sivustot.net

Horoskooppi, joka kertoo totuuden

Useimmilla leijonilla on sadistinen simputtajan luonne, jonka vuoksi leijonia ammutaan paljon armeijassa. Olet turhamainen etkä kestä rehellistä arvostelua.

Huumorihoroskooppi

Näin rehellisiä eri horoskooppimerkit ovat | Anna.fi

21.5.2018 — Oinas (21.3.–20.4.) edistää asioita suoralla puheella. Oinas on itsevarma tulimerkki. Hän ei häpeile mielipiteitään eikä mieti, …

KERRANKIN REALISTINEN HOROSKOOPPI – Astro.fi

KERRANKIN REALISTINEN HOROSKOOPPI

* Rakkaus: Vältä neitsyitä ja härkiä. Ainut merkki, jonka kanssa voit onnistua on vaaka, mutta hänenkään kanssaan et pysty rakentamaan pitkäaikaista …

Härkä on kaunis, rapu paras suutelija – tunnistatko itsesi …

Härkä on kaunis, rapu paras suutelija – tunnistatko itsesi rehellisestä horoskoopista? – Ilmiöt – Voice.fi

9.1.2014 — Kuitenkin blogikirjoitukseen liitetty “rehellinen” horoskooppi on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin.

Horoskooppeja kirjoittavat yleensä ihmiset, jotka eivät ymmärrä tähtimerkeistä mitään. Niin myös tässä tapauksessa. Kuitenkin blogikirjoitukseen liitetty “rehellinen” horoskooppi on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Ilmeisesti ihmiset tunnistavat siitä itsensä harvinaisen hyvin.

Horoskooppi – Kuinka kehua kutakin horoskooppimerkkiä

Horoskooppi. Lue, miten parhaiten imarrella kutakin tähtimerkkiä. … ”Härkä on rehellinen ja luotettava”, Backe sanoo. Jos härän luonnetta haluaa kehua, …

Horoskooppi. Lue, miten parhaiten imarrella kutakin tähtimerkkiä. Näillä kohteliaisuuksilla voitat ystävät ja perheenjäsenet puolellesi.

Horoskooppi | Iltalehti

28.7.2022 — Iltalehden horoskooppi tarjoaa pohdittavaa jokaiselle Eläinradan merkille. … Ole rehellinen itsellesi. NEITSYT 24.8.–22.9.

Kaipaatko elämäntilanteessasi neuvoja? Iltalehden horoskooppi tarjoaa pohdittavaa jokaiselle Eläinradan merkille. Lue horoskooppisi Iltalehdestä.

Päivän horoskooppi torstaina 5.1. – Ilta-Sanomat

Iltalehti

Horoskooppi. Kaipaatko elämäntilanteessasi neuvoja? … Lue horoskooppisi Iltalehdestä. … Ole rehellinen ja armollinen itseäsi kohtaan. JOUSIMIES 23.11.

Päivän horoskooppi torstai 5.1. – Horoskooppi – Ilta-Sanomat

Pohdi rehellisesti, mitkä asiat elämässäsi ovat suurimpia ilonsyöjiä ja mitä niille olisi tehtävissä. Käytä luovuuttasi. KALAT. Vaikka fyysisesti olosi saattaa …

Tänään on mainio päivä uusille suunnitelmille, kalat! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

Päivän horoskooppi tiistai 31.1. – Horoskooppi – Ilta-Sanomat

Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille. … Ole rehellinen ja ota opiksi virheistäsi.

Miten menee, kaksonen? Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

Keywords: rehellinen horoskooppi