Oona airola instagram

Oona Airola (@oonaairola) • Instagram photos and videos

5147 Followers, 1796 Following, 202 Posts – See Instagram photos and videos from Oona Airola (@oonaairola)

Oona Airola on Instagram

Oona Airola Instagramissa : “Vielä ehtii just ja just toivottaa kaikille hyvää Maailman teatteripäivää. Surullista on se, että sitä ei voi nyt teatterin äärellä tänä vuonna viettää, mutta sen sijaan muistelkaamme. Tämä kuva esityksestä joka oli itselleni merkittävimpiä, jossa olen saanut olla mukana: Veriruusut, Anneli KantoOhjaus ja dramatisointi,Lauri Maijala Esitys löytyy yhä taltioituna areenasta, mutta koska teatteritaltioinnit on aina mitä on, niin ehkä nyt ennenkaikkea suosittelisin erittäin lämpimästi lukemaan kirjan jos se on vielä lukematta. #maailmanteatteripäivä #veriruusut #annelikanto”

335 Likes, 8 Comments – Oona Airola (@oonaairola) on Instagram: “Vielä ehtii just ja just toivottaa kaikille hyvää Maailman teatteripäivää.

335 Likes, 8 Comments – Oona Airola (@oonaairola) on Instagram: “Vielä ehtii just ja just toivottaa kaikille hyvää Maailman teatteripäivää. Surullista on se, että sitä ei voi nyt teatterin äärellä tänä vuonna viettää, mutta sen sijaan muistelkaamme. Tämä kuva esityksestä joka oli itselleni merkittävimpiä, jossa olen saanut olla mukana: Veriruusut, Anneli KantoOhjaus ja dramatisointi,Lauri Maijala Esitys löytyy yhä taltioituna areenasta, mutta koska teatteritaltioinnit on aina mitä on, niin ehkä nyt ennenkaikkea suosittelisin erittäin lämpimästi lukemaan kirjan jos se on vielä lukematta. #maailmanteatteripäivä #veriruusut #annelikanto”

Oona Airola on Instagram: “#blackouttuesday …

Oona Airola on Instagram: “#blackouttuesday #finlandinsolidaritywithblacklivesmatter #justiceforgeorgefloyd”

291 Likes, 3 Comments – Oona Airola (@oonaairola) on Instagram: “#blackouttuesday #finlandinsolidaritywithblacklivesmatter #justiceforgeorgefloyd”

291 Likes, 3 Comments – Oona Airola (@oonaairola) on Instagram: “#blackouttuesday #finlandinsolidaritywithblacklivesmatter #justiceforgeorgefloyd”

Oona Airola on Instagram: “Mun uus sinkku HAVANNA ulkona …

Oona Airola on Instagram: “Mun uus sinkku HAVANNA ulkona nyt! Käyhän kuunteleen, ja kerro ihmeessä myös jos tykkäät. Nyt kun eletään tätä matkustuskieltoaikaa, niin voidaan tän siivellä ainakin mielessämme lentää hetkeks Havannaan tanssimaan, tai sit ihan vaan sinne keittiöön. Oon superonnellinen ja kiitollinen seuraaville upeuksille matkasta tän julkaisun kanssa:@pitkasenmatti @ilkkatolonen @anttikokkola @ilkkakilpimaa @livenationagencyfi Kansitaiteesta tuhat sydäntä ihanille ja supertaitaville @helibla & @emma_makeupart /My third single Havanna out now! Link in bio, or find it on youtube: Oona, Havanna”

834 Likes, 35 Comments – Oona Airola (@oonaairola) on Instagram: “Mun uus sinkku HAVANNA ulkona nyt! Käyhän kuunteleen, ja kerro ihmeessä myös jos tykkäät.

837 Likes, 35 Comments – Oona Airola (@oonaairola) on Instagram: “Mun uus sinkku HAVANNA ulkona nyt! Käyhän kuunteleen, ja kerro ihmeessä myös jos tykkäät. Nyt kun eletään tätä matkustuskieltoaikaa, niin voidaan tän siivellä ainakin mielessämme lentää hetkeks Havannaan tanssimaan, tai sit ihan vaan sinne keittiöön. Oon superonnellinen ja kiitollinen seuraaville upeuksille matkasta tän julkaisun kanssa:@pitkasenmatti @ilkkatolonen @anttikokkola @ilkkakilpimaa @livenationagencyfi Kansitaiteesta tuhat sydäntä ihanille ja supertaitaville @helibla & @emma_makeupart /My third single Havanna out now! Link in bio, or find it on youtube: Oona, Havanna”

Oona Airola on Instagram

Oona Airola on Instagram: “Tänään alkaa kotiinpaluu kuukauden kestäneeltä reissulta. Oli upeeta, rentouttavaa ja monin tavoin silmiä avaavaa. Nyt oon aurinkoenergiaa täynnä, ja valmis palaamaan Suomeen ja loppuvuoden koitoksiin. Ehkä onki jo vähän koti-ikävä. Täältä jään ikävöimään ystävällisiä ihmisiä, uskomatonta luontoa, meidän North Hollywoodin vuokratalon kauneutta ja pihan eläinfarmia; oravia, kissoja, opossumia ja lintuja. Ja joutilaisuutta tulen ikävöimään myös. Mutta ainakin sain sen pitkästä aikaa tuta. Kaikkien pitäis saada. Joutilaisuuteen kuuluu mm. se että ehtii lukea kirjoja. Silleen, että niistä muistaa kaiken ja alkaa elää niissä kirjojen maailmoissa. Sitte huomaa lukevansa niitä yhtäkkiä jossain vaiheessa niin että välillä laittaa kirjan mahan päälle ja aatostelee niitä näitä. Sitte taas jatkaa lukemista. Niin tällasta en muista millon olisin viimeksi harjottanut. Niin ja tuo Grand Canyon oli uskomattominta mitä olen silmilläni elämässäni nähnyt. Suomi, kiva nähä kohta!”

355 Likes, 5 Comments – Oona Airola (@oonaairola) on Instagram: “Tänään alkaa kotiinpaluu kuukauden kestäneeltä reissulta. Oli upeeta, rentouttavaa ja monin …

355 Likes, 5 Comments – Oona Airola (@oonaairola) on Instagram: “Tänään alkaa kotiinpaluu kuukauden kestäneeltä reissulta. Oli upeeta, rentouttavaa ja monin tavoin silmiä avaavaa. Nyt oon aurinkoenergiaa täynnä, ja valmis palaamaan Suomeen ja loppuvuoden koitoksiin. Ehkä onki jo vähän koti-ikävä. Täältä jään ikävöimään ystävällisiä ihmisiä, uskomatonta luontoa, meidän North Hollywoodin vuokratalon kauneutta ja pihan eläinfarmia; oravia, kissoja, opossumia ja lintuja. Ja joutilaisuutta tulen ikävöimään myös. Mutta ainakin sain sen pitkästä aikaa tuta. Kaikkien pitäis saada. Joutilaisuuteen kuuluu mm. se että ehtii lukea kirjoja. Silleen, että niistä muistaa kaiken ja alkaa elää niissä kirjojen maailmoissa. Sitte huomaa lukevansa niitä yhtäkkiä jossain vaiheessa niin että välillä laittaa kirjan mahan päälle ja aatostelee niitä näitä. Sitte taas jatkaa lukemista. Niin tällasta en muista millon olisin viimeksi harjottanut. Niin ja tuo Grand Canyon oli uskomattominta mitä olen silmilläni elämässäni nähnyt. Suomi, kiva nähä kohta!”

Oona Airola on Instagram: “Summer is here and so beautiful …

Oona Airola on Instagram: “Summer is here and so beautiful!Had a wonderful picnic with my friends on saturday and Tuomas Asanti photographed me as in 60’s.Have a great summer my friends!☀️”

338 Likes, 5 Comments – Oona Airola (@oonaairola) on Instagram: “Summer is here and so beautiful! Had a wonderful picnic with my friends on saturday and …

339 Likes, 5 Comments – Oona Airola (@oonaairola) on Instagram: “Summer is here and so beautiful!Had a wonderful picnic with my friends on saturday and Tuomas Asanti photographed me as in 60’s.Have a great summer my friends!☀️”

Rahti/Cargo Yle Areenassa – Oona Airola on Instagram

556 Likes, 14 Comments – Oona Airola (@oonaairola) on Instagram: “Rahti/Cargo Yle Areenassa Oon valtavan onnellinen että sain olla osa tätä sarjaa, jonka…”

Oona Airola paljasti Instagram-tilillään tulleensa äidiksi – Iltalehti

9.5.2022 — Airola on voittanut urallaan parhaan naissivuosan ja parhaan naispääosan Jussi-palkinnot. Oona Airolan sisar Anna Airola näyttelee Aikuiset – …

@yleareena Oona Airola Instagram taggato – Pixwox

Visualizza e scarica Oona Airola(@yleareena) Instagram ha taggato foto e video senza accesso.

Keywords: oona airola instagram