Ommellinen instagram

OMMELLINEN (@ommellinen) • Instagram photos and videos

23.9k Followers, 440 Following, 2767 Posts – See Instagram photos and videos from OMMELLINEN (@ommellinen)

OMMELLINEN on Instagram

OMMELLINEN Instagramissa : “❤️ Ommellinen Family ❤️ Ommellisen pussilakanat ovat kotoisaa luksusta ja sopivat niin omaan kotiin kuin lahjaksi laatutietoiselle. Unelmapehmeät puuvillasatiinipetivaatteet saattelevat kohti onnellisia unia.Meille luksus on sitä, että valmistamme jokaisen tuotteen omin käsin parhaista materiaaleista. Kotimainen ompelutyö on tehty rakkaudesta siihen hetkeen, kun päivän jälkeen saa kellahtaa levolle.Viimeistele makuuhuoneesi tunnelma hurmaavilla kuoseilla tai ajattomalla klassisuudella. Millaisia unia sinä haluat nähdä? ❤️ Onnellisiin uniin ❤️”

417 Likes, 16 Comments – OMMELLINEN (@ommellinen) on Instagram: “❤️ Ommellinen Family ❤️ Ommellisen pussilakanat ovat kotoisaa luksusta ja sopivat niin …

417 Likes, 16 Comments – OMMELLINEN (@ommellinen) on Instagram: “❤️ Ommellinen Family ❤️ Ommellisen pussilakanat ovat kotoisaa luksusta ja sopivat niin omaan kotiin kuin lahjaksi laatutietoiselle. Unelmapehmeät puuvillasatiinipetivaatteet saattelevat kohti onnellisia unia.Meille luksus on sitä, että valmistamme jokaisen tuotteen omin käsin parhaista materiaaleista. Kotimainen ompelutyö on tehty rakkaudesta siihen hetkeen, kun päivän jälkeen saa kellahtaa levolle.Viimeistele makuuhuoneesi tunnelma hurmaavilla kuoseilla tai ajattomalla klassisuudella. Millaisia unia sinä haluat nähdä? ❤️ Onnellisiin uniin ❤️”

OMMELLINEN on Instagram

OMMELLINEN on Instagram: “Syksyn ensimmäiset uudet merinot ovat saapuneet 🤩. Nyt saa syksy tulla!Merinovilla on neulottu Suomessa ja se on mulesing-vapaata. #ommellinen #merinovilla #merinowool #madeinfinland #mulesingfree #babushkaroses #elinaantila”

235 Likes, 4 Comments – OMMELLINEN (@ommellinen) on Instagram: “Syksyn ensimmäiset uudet merinot ovat saapuneet . Nyt saa syksy tulla!

235 Likes, 4 Comments – OMMELLINEN (@ommellinen) on Instagram: “Syksyn ensimmäiset uudet merinot ovat saapuneet 🤩. Nyt saa syksy tulla!Merinovilla on neulottu Suomessa ja se on mulesing-vapaata. #ommellinen #merinovilla #merinowool #madeinfinland #mulesingfree #babushkaroses #elinaantila”

Ompelukoneen kautta kohti heittoviheriöitä! – Instagram

124 Likes, 0 Comments – OMMELLINEN (@ommellinen) on Instagram: “Ompelukoneen kautta kohti heittoviheriöitä! @ninakuu @leeddesign_official #ommellinen…

OMMELLINEN on Instagram: “ Arvonta Aurinkoisen …

OMMELLINEN on Instagram: “💫 Arvonta 💫Aurinkoisen @kassamessutnetissa -messuviikonlopun arvonta tänne IG:n puolelle!Lempi, lämpö ja kauneus – kaikki samassa paketissa! Haluamme suojella sinua talven viimalta ja arvomme pipo + lapaset -setin. Osallistut arvontaan kommentoimalla kuvaan oman toivevärisi ja pipomallin. Kurkkaa vaihtoehdot verkkokaupasta!Voittajan pakettiin laitetaan mukaan @vernada_design PUUNAPPI -korvakorut 🖤! Koruja löytyy meiltä myymälästä ja isoin valikoima tietysti Vernadan omasta verkkokaupasta!Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 27.9. messujen päätyttyä klo. 24.00! Voittajalle ilmoitetaan tägäyksellä!💛 Onnea matkaan jalämmintä ylle 🖤#ommellinen #arvonta #madeinfinland”

837 Likes, 1024 Comments – OMMELLINEN (@ommellinen) on Instagram: “ Arvonta Aurinkoisen @kassamessutnetissa -messuviikonlopun arvonta tänne IG:n …

837 Likes, 1,024 Comments – OMMELLINEN (@ommellinen) on Instagram: “💫 Arvonta 💫Aurinkoisen @kassamessutnetissa -messuviikonlopun arvonta tänne IG:n puolelle!Lempi, lämpö ja kauneus – kaikki samassa paketissa! Haluamme suojella sinua talven viimalta ja arvomme pipo + lapaset -setin. Osallistut arvontaan kommentoimalla kuvaan oman toivevärisi ja pipomallin. Kurkkaa vaihtoehdot verkkokaupasta!Voittajan pakettiin laitetaan mukaan @vernada_design PUUNAPPI -korvakorut 🖤! Koruja löytyy meiltä myymälästä ja isoin valikoima tietysti Vernadan omasta verkkokaupasta!Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 27.9. messujen päätyttyä klo. 24.00! Voittajalle ilmoitetaan tägäyksellä!💛 Onnea matkaan jalämmintä ylle 🖤#ommellinen #arvonta #madeinfinland”

OMMELLINEN on Instagram: “Heippa! Terkkuja työn ääreltä …

404 Likes, 15 Comments – OMMELLINEN (@ommellinen) on Instagram: “Heippa! Terkkuja työn ääreltä Luin muutama päivä sitten @kainoneule -päivityksen ja …

OMMELLINEN on Instagram

688 Likes, 9 Comments – OMMELLINEN (@ommellinen) on Instagram: “Kohteessa. Muuramessa ahertaa nyt maailman ommellisin kansa.

OMMELLINEN on Instagram: “Huomenta ja tervetuloa meille …

141 Likes, 0 Comments – OMMELLINEN (@ommellinen) on Instagram: “Huomenta ja tervetuloa meille! Myymälä avoinna tänään lauantaina klo 10-14 …

Keywords: ommellinen instagram