Mika ihamuotila instagram

Mika Ihamuotila (@mikaihamuotila) • Instagram photos and …

Chair of Marimekko and Mannerheim Foundation. Founder of PowerBank Ventures. Finnish Ph.D. 3 x CEO and 4 x father on a mission. Eternal explorer. · 1,249 posts.

Mika Ihamuotila on Instagram: “Minä kannatan Suomen Nato …

312 Likes, 14 Comments – Mika Ihamuotila (@mikaihamuotila) on Instagram: “Minä kannatan Suomen Nato-jäsenyyttä. Siksi että en enää usko Venäjän johdon ja …

Mika Ihamuotila on Instagram: “Marimekko by Satu Maaranen”

Mika Ihamuotila Instagramissa : “Marimekko by Satu Maaranen”

95 Likes, 4 Comments – Mika Ihamuotila (@mikaihamuotila) on Instagram: “Marimekko by Satu Maaranen”

95 Likes, 4 Comments – Mika Ihamuotila (@mikaihamuotila) on Instagram: “Marimekko by Satu Maaranen”

Mika Ihamuotila on Instagram: “Se lamppukauppa siellä …

Mika Ihamuotila on Instagram: “Se lamppukauppa siellä Albertinkadulla”

180 Likes, 8 Comments – Mika Ihamuotila (@mikaihamuotila) on Instagram: “Se lamppukauppa siellä Albertinkadulla”

180 Likes, 8 Comments – Mika Ihamuotila (@mikaihamuotila) on Instagram: “Se lamppukauppa siellä Albertinkadulla”

Mika Ihamuotila on Instagram: “Paradise in Finland’s …

132 Likes, 5 Comments – Mika Ihamuotila (@mikaihamuotila) on Instagram: “Paradise in Finland’s archipelago Utö.”

Mika Ihamuotila on Instagram: “Eristäytymisestä ulkosaaristossa

Mika Ihamuotila on Instagram: “Eristäytymisestä ulkosaaristossa: Illalla näimme vastarannassa paljaalla silmällä Tallinnan kaupungin valot aivan uskomattoman kirkkaana, koska Tallinnan saastesumu ja Suomenlahden laivaliikenteen ”rikkipatja” on lock downin vuoksi hävinnyt. Näin ei kuulemma ole ollut kymmeniin vuosiin. Mutta miltä virolaista tuntui, kun he neuvostoaikaan katsoivat pakkoeristyksissä Helsingin kirkkaita valoja lahden toisella puolella: ”Tuolla asuu vauras ja vapaa sukulaiskansa, joka ymmärtää meidän kieltämme ja laulaa samaa kansallislaulun säveltä”.”

212 Likes, 8 Comments – Mika Ihamuotila (@mikaihamuotila) on Instagram: “Eristäytymisestä ulkosaaristossa: Illalla näimme vastarannassa paljaalla silmällä …

212 Likes, 8 Comments – Mika Ihamuotila (@mikaihamuotila) on Instagram: “Eristäytymisestä ulkosaaristossa: Illalla näimme vastarannassa paljaalla silmällä Tallinnan kaupungin valot aivan uskomattoman kirkkaana, koska Tallinnan saastesumu ja Suomenlahden laivaliikenteen ”rikkipatja” on lock downin vuoksi hävinnyt. Näin ei kuulemma ole ollut kymmeniin vuosiin. Mutta miltä virolaista tuntui, kun he neuvostoaikaan katsoivat pakkoeristyksissä Helsingin kirkkaita valoja lahden toisella puolella: ”Tuolla asuu vauras ja vapaa sukulaiskansa, joka ymmärtää meidän kieltämme ja laulaa samaa kansallislaulun säveltä”.”

Instagram वर Mika Ihamuotila: “Ehdotan, että persoonaton …

Mika Ihamuotila Instagramissa : “Ehdotan, että persoonaton Kasarmintori istutetaan metsäiseksi puistoksi ja nimettäisiin patsaansa mukaan Talvisodan puistoksi – Winter war park. Alue heräisi turisteille ja kaupunkilaisille. Kivijalkakaupat ja Pääesikunta syttyvät eloon. Lopulta S-marketin funkkisrakennuskin alkaa näyttää Lasipalatsilta, vielä kun rumien tarrojen käyttö kielletään . Suomen historian kansainvälisestikin ällistyttävin ponnistus saisi arvoisensa puiston vielä, kun veteraaneja on elossa. 🇫🇮. Samalla se olisi viesti ilmastotietoisille nuorille: Mieluummin hiilinielu-puisto kuin hyödyntämätön kivitori. Lahjoitan henkilökohtaisesti koko istutustyön. Jatkoa Hernesaaren ”Löylylle”.”

वरील Mika Ihamuotila (@mikaihamuotila) … mikaihamuotila Ehdotan, että persoonaton Kasarmintori istutetaan metsäiseksi puistoksi ja nimettäisiin …

290 Likes, 38 Comments – Mika Ihamuotila (@mikaihamuotila) on Instagram: “Ehdotan, että persoonaton Kasarmintori istutetaan metsäiseksi puistoksi ja nimettäisiin patsaansa mukaan Talvisodan puistoksi – Winter war park. Alue heräisi turisteille ja kaupunkilaisille. Kivijalkakaupat ja Pääesikunta syttyvät eloon. Lopulta S-marketin funkkisrakennuskin alkaa näyttää Lasipalatsilta, vielä kun rumien tarrojen käyttö kielletään . Suomen historian kansainvälisestikin ällistyttävin ponnistus saisi arvoisensa puiston vielä, kun veteraaneja on elossa. 🇫🇮. Samalla se olisi viesti ilmastotietoisille nuorille: Mieluummin hiilinielu-puisto kuin hyödyntämätön kivitori. Lahjoitan henkilökohtaisesti koko istutustyön. Jatkoa Hernesaaren ”Löylylle”.”

Keywords: mika ihamuotila instagram