Miisa nuorgam instagram

Miisa Nuorgam (@miisanuorgam) • Instagram photos and …

32.2k Followers, 911 Following, 976 Posts – See Instagram photos and videos from Miisa Nuorgam (@miisanuorgam)

Miisa Nuorgam on Instagram: “No se parisuhde. Oon saanut …

Miisa Nuorgam Instagramissa : “No se parisuhde.Oon saanut kymmeniä kysymyksiä mun nykyisestä parisuhdetilanteesta, jota en ole avannut täällä juurikaan. Oon nyt kuitenkin semisti kyllästynyt ihmisten uteluihin ja Jodlauksiin, joten *fanfaari*, olkaa hyvä:Erottiin kesällä ilman sen suurempaa draamaa, yhteisellä päätöksellä. Se oli vittumainen ja paska päätös tehdä, mutta aikuisena kai pitää tehdä tyhmiä päätöksiä, jos tietää että niiden tekemisen olevan oikein.Yritin löytää jonkun tilannetta hyvin kuvaavan kuvituskuvan tälle uutiselle, mut saatte nyt tyytyä hieman humalaiseen alkukesän meitsiin. Mut sitäkin tää kesä on kyllä ollut – aika humalaista.”

1604 Likes, 11 Comments – Miisa Nuorgam (@miisanuorgam) on Instagram: “No se parisuhde. Oon saanut kymmeniä kysymyksiä mun nykyisestä parisuhdetilanteesta, …

1,604 Likes, 11 Comments – Miisa Nuorgam (@miisanuorgam) on Instagram: “No se parisuhde.Oon saanut kymmeniä kysymyksiä mun nykyisestä parisuhdetilanteesta, jota en ole avannut täällä juurikaan. Oon nyt kuitenkin semisti kyllästynyt ihmisten uteluihin ja Jodlauksiin, joten *fanfaari*, olkaa hyvä:Erottiin kesällä ilman sen suurempaa draamaa, yhteisellä päätöksellä. Se oli vittumainen ja paska päätös tehdä, mutta aikuisena kai pitää tehdä tyhmiä päätöksiä, jos tietää että niiden tekemisen olevan oikein.Yritin löytää jonkun tilannetta hyvin kuvaavan kuvituskuvan tälle uutiselle, mut saatte nyt tyytyä hieman humalaiseen alkukesän meitsiin. Mut sitäkin tää kesä on kyllä ollut – aika humalaista.”

Miisa Nuorgam on Instagram: “/kaupallinen yhteistyö …

Miisa Nuorgam Instagramissa : “/kaupallinen yhteistyö @bubbleroom.Oon monta päivää panikoinut tätä tällaista INFLUENSSERI-yhteistyötä ja yrittänyt ottaa edustavia kuvia ympäri Suomea. Loppujen lopuksi tajusin kuitenkin tämän parin päivän takaisen ex-tempore aamukuvan edustavan mun tyyliä parhaiten!Oon nimittäin vahingossa matching tämän teekupin, uuden Bubbleroomilta saadun jättineuleen ja Utsjoelta löydetyn hiusdonitsini kanssa..Koodilla MIISA saatte 10% alennuksen Bubbleroomilta tilatuista tuotteista. Koodin käyttö ei kilise mun lompakkoon ✌️.#BubbleroomStyle #kaupallinenyhteistyö #tuotteetsaatu”

1096 Likes, 4 Comments – Miisa Nuorgam (@miisanuorgam) on Instagram: “/kaupallinen yhteistyö @bubbleroom . Oon monta päivää panikoinut tätä tällaista …

1,096 Likes, 4 Comments – Miisa Nuorgam (@miisanuorgam) on Instagram: “/kaupallinen yhteistyö @bubbleroom.Oon monta päivää panikoinut tätä tällaista INFLUENSSERI-yhteistyötä ja yrittänyt ottaa edustavia kuvia ympäri Suomea. Loppujen lopuksi tajusin kuitenkin tämän parin päivän takaisen ex-tempore aamukuvan edustavan mun tyyliä parhaiten!Oon nimittäin vahingossa matching tämän teekupin, uuden Bubbleroomilta saadun jättineuleen ja Utsjoelta löydetyn hiusdonitsini kanssa..Koodilla MIISA saatte 10% alennuksen Bubbleroomilta tilatuista tuotteista. Koodin käyttö ei kilise mun lompakkoon ✌️.#BubbleroomStyle #kaupallinenyhteistyö #tuotteetsaatu”

Miisa Nuorgam on Instagram: “Vuosi sitten aloitin nakuilun …

Miisa Nuorgam Instagramissa : “Vuosi sitten aloitin nakuilun kameran edessä! 📸 Näistä kuvista sain paheksuntaa, sekä muun muassa kysymyksiä miksi ikinään julkaisisin itsestäni tällaisia kuvia. Kysymykseen on vaikea vastata – miksi julkaisen yhtään mitään kuvia itsestäni? Selfieitä julkaisen lähinnä syistä;1) menossa paikkaan X2) tämmänen meikki ja tukka mulla on tänään3) onpa muuten foxy olo! Ei siihen sen kummoisempia syitä tarvitse – näitä kuvia julkaisen täysin samoilla ajatuksilla. “My body my rules” on kulutettu, mutta tärkeä lause. On kyllästyttävää, että sama määrä ihoa on ookoo näyttää käsivarsissa ja jaloissa, muttei vatsassa tai pepussa. Tismalleen samaa ihoa. Ja omaa ihoani tässä tapauksessa. Ja sen ollessa omaa ihoani olen täysin oikeutettu päättämään minkä verran, mistä kohtaa ja missä sitä näytän.#mybodymyrules #feminism #feminismi #tasaarvo #munkeho #minäpäätän”

396 Likes, 13 Comments – Miisa Nuorgam (@miisanuorgam) on Instagram: “Vuosi sitten aloitin nakuilun kameran edessä! Näistä kuvista sain paheksuntaa, …

396 Likes, 13 Comments – Miisa Nuorgam (@miisanuorgam) on Instagram: “Vuosi sitten aloitin nakuilun kameran edessä! 📸 Näistä kuvista sain paheksuntaa, sekä muun muassa kysymyksiä miksi ikinään julkaisisin itsestäni tällaisia kuvia. Kysymykseen on vaikea vastata – miksi julkaisen yhtään mitään kuvia itsestäni? Selfieitä julkaisen lähinnä syistä;1) menossa paikkaan X2) tämmänen meikki ja tukka mulla on tänään3) onpa muuten foxy olo! Ei siihen sen kummoisempia syitä tarvitse – näitä kuvia julkaisen täysin samoilla ajatuksilla. “My body my rules” on kulutettu, mutta tärkeä lause. On kyllästyttävää, että sama määrä ihoa on ookoo näyttää käsivarsissa ja jaloissa, muttei vatsassa tai pepussa. Tismalleen samaa ihoa. Ja omaa ihoani tässä tapauksessa. Ja sen ollessa omaa ihoani olen täysin oikeutettu päättämään minkä verran, mistä kohtaa ja missä sitä näytän.#mybodymyrules #feminism #feminismi #tasaarvo #munkeho #minäpäätän”

Miisa Nuorgam on Instagram: “Miksi rahasta on niin vaikea …

Miisa Nuorgam on Instagram: “Miksi rahasta on niin vaikea puhua? Miksi on helppoa sivuuttaa toisten vaikeudet ja ajatella omien hyvien tulojensa johtuvan ainoastaan omasta ahkeruudesta?”Köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa” on pelkkää sanahelinää. Totuus on, että oikeasti köyhällä ei ole varaa ostaa yhtään mitään. On totta, että jokaisen *kannattaisi* ostaa laadukas kotimaisen merkin takki sen sijaan, että nappaa ketjulikkeen alerekistä sen, mikä ensimmäisenä tulee vastaan. Mutta jos kuukaudessa pakollisten menojen jälkeen tilille kuitenkin jää vain kymmeniä euroja, ei ole mahdollisuutta panostaa siihen laadukkaaseen talvitakkiin, vaikka kuinka haluaisi. Todennäköisesti jopa siihen ketjuliikkeen 40€ takkiinkin on joutunut jo säästämään.Mulla on tällä hetkellä todella hyvä tilanne. Mulla on mielestäni hyvä palkka sekalaisena yhdistelmänä toimittajaa, analystia, asiantuntijaa, dokumentaristia, esiintyjää, kuvaajaa ja juontajaa. On varaa ostaa ruokakaupasta mitä haluaa ja tilata baarissa pienpanimo-olut tavallisen hanabissen sijaa.Aina ei kuitenkaan ole ollut näin. Vielä muutama vuosi sitten elin kirjaimellisesti kädestä suuhun ja kuukausittain mulla jäi vain kymmeniä euroja pakollisten asumismenojen jälkeen. Joskus 20€ ja joskus 50€. Oon aikaisemmin kertonut, että kuljin siihen aikaan paljon pummilla julkisissa. Siitä nousi silloin hirveä haloo, sillä sehän on *väärin*. Tottakai se on väärin, mutta silloin ei ollut yksinkertaisesti varaa edes siihen parin euron lähijunalippuun. Silloin tehtiin valintoja sen mukaan, mihin oli rahkeita.Nykyään mun tilanne on eri, mutta olisi naurettavan arroganttia väittää, että kyseessä olisi vain oma ahkeruuteni ja ansioni. Tottakai mä olen pirun hyvä työssäni, mutta suuri osa työmarkkinoista ja menestyksestä on vain silkkaa sattumaa. Ihan jokaisen kohdalla.Kukaan ei ole oman onnensa seppä, eikä ketään saa jättää yhteiskunnan ja inhimillisen, riittävän ja hyvän elämän ulkopuolelle siksi, että tällä on sattunut käymään itseä huonompi tuuri.”

1890 Likes, 75 Comments – Miisa Nuorgam (@miisanuorgam) on Instagram: “Miksi rahasta on niin vaikea puhua? Miksi on helppoa sivuuttaa toisten vaikeudet ja …

1,890 Likes, 75 Comments – Miisa Nuorgam (@miisanuorgam) on Instagram: “Miksi rahasta on niin vaikea puhua? Miksi on helppoa sivuuttaa toisten vaikeudet ja ajatella omien hyvien tulojensa johtuvan ainoastaan omasta ahkeruudesta?”Köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa” on pelkkää sanahelinää. Totuus on, että oikeasti köyhällä ei ole varaa ostaa yhtään mitään. On totta, että jokaisen *kannattaisi* ostaa laadukas kotimaisen merkin takki sen sijaan, että nappaa ketjulikkeen alerekistä sen, mikä ensimmäisenä tulee vastaan. Mutta jos kuukaudessa pakollisten menojen jälkeen tilille kuitenkin jää vain kymmeniä euroja, ei ole mahdollisuutta panostaa siihen laadukkaaseen talvitakkiin, vaikka kuinka haluaisi. Todennäköisesti jopa siihen ketjuliikkeen 40€ takkiinkin on joutunut jo säästämään.Mulla on tällä hetkellä todella hyvä tilanne. Mulla on mielestäni hyvä palkka sekalaisena yhdistelmänä toimittajaa, analystia, asiantuntijaa, dokumentaristia, esiintyjää, kuvaajaa ja juontajaa. On varaa ostaa ruokakaupasta mitä haluaa ja tilata baarissa pienpanimo-olut tavallisen hanabissen sijaa.Aina ei kuitenkaan ole ollut näin. Vielä muutama vuosi sitten elin kirjaimellisesti kädestä suuhun ja kuukausittain mulla jäi vain kymmeniä euroja pakollisten asumismenojen jälkeen. Joskus 20€ ja joskus 50€. Oon aikaisemmin kertonut, että kuljin siihen aikaan paljon pummilla julkisissa. Siitä nousi silloin hirveä haloo, sillä sehän on *väärin*. Tottakai se on väärin, mutta silloin ei ollut yksinkertaisesti varaa edes siihen parin euron lähijunalippuun. Silloin tehtiin valintoja sen mukaan, mihin oli rahkeita.Nykyään mun tilanne on eri, mutta olisi naurettavan arroganttia väittää, että kyseessä olisi vain oma ahkeruuteni ja ansioni. Tottakai mä olen pirun hyvä työssäni, mutta suuri osa työmarkkinoista ja menestyksestä on vain silkkaa sattumaa. Ihan jokaisen kohdalla.Kukaan ei ole oman onnensa seppä, eikä ketään saa jättää yhteiskunnan ja inhimillisen, riittävän ja hyvän elämän ulkopuolelle siksi, että tällä on sattunut käymään itseä huonompi tuuri.”

Miisa Nuorgam on Instagram: “Oon sellainen “parempi överit …

Miisa Nuorgam Instagramissa : “Oon sellainen “parempi överit kun vajarit” -tyyppi ja RAKASTAN pukujuhlia.Tänään siis järjestämäni Lorttojuhlat, joiden kuvauksessa sanotaan seuraavaa:.”Juhlat: viinaaViina: omaaPukukoodi: lorttoJuhlat on luonnollisesti turvallisen tilan* body/kink shaming -vapaat, eli ota jaloviinakassiin käytöstavat messiin! PS. Kyselyt aveceista erikseen, että tiiän sitten tartteeko sohva päällystää elmukelmulla! 💦.*1. Jokaisella on oikeus omaan tilaan – kunnioita toisten fyysistä ja psyykkistä koskemattomuutta – vaadi sitä tarvittaessa myös itsellesi2. Älä tee johtopäätelmiä ulkonäön, toiminnan, käytöksen tai (oletetun) sosioekonomisen aseman perusteella3. Älä oleta seksuaalisuutta, sukupuolta, suhdemuotoa, kansallisuutta, kulttuuria, kieltä, uskontoa, arvoja, terveydentilaa tai toimintakykyä. Älä kyseenalaista muiden tapoja toimia, kun ne poikkeavat normista4. Älä käytä halventavaa tai toiseuttavaa kieltä – vältä rasistisia ja ableistisia ilmaisuja. Älä toista rasistisia, ableistisia, seksuaalisuuteen, sukupuoleen, suhdemuotoon tai ulkonäköön liittyviä stereotypioita puheessasi edes ”ironisesti”. Poikkeuksena tähän on marginalisoituun ryhmään kuuluva puhe itsestään voimaantumismielessä5. On hyväksyttyä ja suotavaa puuttua ongelmalliseen kielenkäyttöön/toimintaan. Jos sinulle huomautetaan jostakin, älä vähättele tahatontakaan käytöstäsi, vaan pyri huomioimaan asia jatkossa6. Jokainen saa tuoda esiin/kertoa itsestään juuri sen verran kuin haluaa. Kynnys kertoa tulee olla matala, mutta ei velvoittava.”.Turvallisen tilan säännöt lainattu ja tiivistetty sopivaksi @vasemmistonuoret-sivuilta!#lauantai #härmälähima #lorttobileet #nuargamitvauhdissa”

3240 Likes, 103 Comments – Miisa Nuorgam (@miisanuorgam) on Instagram: “Oon sellainen “parempi överit kun vajarit” -tyyppi ja RAKASTAN pukujuhlia.

3,240 Likes, 103 Comments – Miisa Nuorgam (@miisanuorgam) on Instagram: “Oon sellainen “parempi överit kun vajarit” -tyyppi ja RAKASTAN pukujuhlia.Tänään siis järjestämäni Lorttojuhlat, joiden kuvauksessa sanotaan seuraavaa:.”Juhlat: viinaaViina: omaaPukukoodi: lorttoJuhlat on luonnollisesti turvallisen tilan* body/kink shaming -vapaat, eli ota jaloviinakassiin käytöstavat messiin! PS. Kyselyt aveceista erikseen, että tiiän sitten tartteeko sohva päällystää elmukelmulla! 💦.*1. Jokaisella on oikeus omaan tilaan – kunnioita toisten fyysistä ja psyykkistä koskemattomuutta – vaadi sitä tarvittaessa myös itsellesi2. Älä tee johtopäätelmiä ulkonäön, toiminnan, käytöksen tai (oletetun) sosioekonomisen aseman perusteella3. Älä oleta seksuaalisuutta, sukupuolta, suhdemuotoa, kansallisuutta, kulttuuria, kieltä, uskontoa, arvoja, terveydentilaa tai toimintakykyä. Älä kyseenalaista muiden tapoja toimia, kun ne poikkeavat normista4. Älä käytä halventavaa tai toiseuttavaa kieltä – vältä rasistisia ja ableistisia ilmaisuja. Älä toista rasistisia, ableistisia, seksuaalisuuteen, sukupuoleen, suhdemuotoon tai ulkonäköön liittyviä stereotypioita puheessasi edes ”ironisesti”. Poikkeuksena tähän on marginalisoituun ryhmään kuuluva puhe itsestään voimaantumismielessä5. On hyväksyttyä ja suotavaa puuttua ongelmalliseen kielenkäyttöön/toimintaan. Jos sinulle huomautetaan jostakin, älä vähättele tahatontakaan käytöstäsi, vaan pyri huomioimaan asia jatkossa6. Jokainen saa tuoda esiin/kertoa itsestään juuri sen verran kuin haluaa. Kynnys kertoa tulee olla matala, mutta ei velvoittava.”.Turvallisen tilan säännöt lainattu ja tiivistetty sopivaksi @vasemmistonuoret-sivuilta!#lauantai #härmälähima #lorttobileet #nuargamitvauhdissa”

Miisa Nuorgam on Instagram: “Viimeistä Utsjoki-spämmiä …

751 Likes, 4 Comments – Miisa Nuorgam (@miisanuorgam) on Instagram: …

Miisa Nuorgam on Instagram: “SV: Keskenmeno Viime viikolla …

Miisa Nuorgam Instagramissa : “SV: KeskenmenoViime viikolla olin jatkuvasti väsynyt, rintoja turvotti ja pitkin päivää oli etova olo.Kun menkat oli pari päivää myöhässä, tein raskaustestin. Negatiivinen. Ajattelin, että kuvittelen, vaikka alitajuisesti tiesin.Lähdin työreissulle menkkojen ollessa lähes viikon myöhässä ja aamulla hotellihuoneessa olin jo heittämässä raskaustestiä roskiin, kun huomasin siinä vaaleanpunaisen viivan. Oksetti, hikoilutti ja itketti. Yritin aikoinaan niin pitkään tulla raskaaksi, että erotin sen heti negatiivisesta. Kiiruhdin apteekkiin ja ostin eri testejä. Niihin ilmestyi sininen plus-merkki.Itketti taas, se on positiivinen!Menin töihin ja soitin lääkäriin samalla, kun työkaveri asetteli studion valoja. “Onneksi olkoon, olet viidennellä raskausviikolla!” toivotti hoitaja ja kertoi, että laskettu aika on lokakuun alussa.Hymyilytti, nauratti ja itketti – halusin kertoa koko maailmalle. Latasin raskausajan sovelluksen johon otin kuvan siltä päivältä, kun sain tietää. Seuraavana aamuna tuntui oudolta ja tein uuden testin. Plus-merkki, mutta haaleampi, joten tein uuden. Yhtä haalea. Koko päivän oli huono olo ja lähdin kansallispäivän riennoistakin kotiin.Eilisaamuna heräsin kipuun ja verenvuotoon ja tiesin, ettei kaikki ole hyvin. Tiesin, että vaikka vuoto on normaalia, ei sen pitäisi olla niin runsasta, että pystyn puskemaan sen lantionpohjan lihaksilla ulos. Tiesin, että raskaus on mennyt kesken.Itkin koko päivän. Suihkussa, ruokakaupassa ja R-kioskilla uutta passia hakiessani.Itkin menetystä; kuinka olin antanut itseni innostua ja sitä, että raskaus meni kesken ennen kuin sitä lääketieteellisesti lasketaan.Olin vihainen, että huomenna se ei olisi enää ollut joku epämääräinen kemiallinen raskaus tai “vain” varhainen keskenmeno, mutta vielä eilen oli. Ikään kuin se olisi vähemmän tärkeä. Ikään kuin omat tunteet olisi vähemmän tärkeitä, kun raskaus ei kestänyt huomiseen ja saavuttanut jotain virstanpylvästä. Surun ja vihan lisäksi tuntui, että olisin pettänyt kumppanini.Ostin kaupasta valkoisia ruusuja.Sille pienelle unikonsiemenen kokoiselle solurykäelmälle, josta olisi voinut tulla vauva. SámeBabylle, jonka aika oli aivan liian aikaisin.”

3901 Likes, 320 Comments – Miisa Nuorgam (@miisanuorgam) on Instagram: “SV: Keskenmeno Viime viikolla olin jatkuvasti väsynyt, rintoja turvotti ja pitkin …

3,901 Likes, 320 Comments – Miisa Nuorgam (@miisanuorgam) on Instagram: “SV: KeskenmenoViime viikolla olin jatkuvasti väsynyt, rintoja turvotti ja pitkin päivää oli etova olo.Kun menkat oli pari päivää myöhässä, tein raskaustestin. Negatiivinen. Ajattelin, että kuvittelen, vaikka alitajuisesti tiesin.Lähdin työreissulle menkkojen ollessa lähes viikon myöhässä ja aamulla hotellihuoneessa olin jo heittämässä raskaustestiä roskiin, kun huomasin siinä vaaleanpunaisen viivan. Oksetti, hikoilutti ja itketti. Yritin aikoinaan niin pitkään tulla raskaaksi, että erotin sen heti negatiivisesta. Kiiruhdin apteekkiin ja ostin eri testejä. Niihin ilmestyi sininen plus-merkki.Itketti taas, se on positiivinen!Menin töihin ja soitin lääkäriin samalla, kun työkaveri asetteli studion valoja. “Onneksi olkoon, olet viidennellä raskausviikolla!” toivotti hoitaja ja kertoi, että laskettu aika on lokakuun alussa.Hymyilytti, nauratti ja itketti – halusin kertoa koko maailmalle. Latasin raskausajan sovelluksen johon otin kuvan siltä päivältä, kun sain tietää. Seuraavana aamuna tuntui oudolta ja tein uuden testin. Plus-merkki, mutta haaleampi, joten tein uuden. Yhtä haalea. Koko päivän oli huono olo ja lähdin kansallispäivän riennoistakin kotiin.Eilisaamuna heräsin kipuun ja verenvuotoon ja tiesin, ettei kaikki ole hyvin. Tiesin, että vaikka vuoto on normaalia, ei sen pitäisi olla niin runsasta, että pystyn puskemaan sen lantionpohjan lihaksilla ulos. Tiesin, että raskaus on mennyt kesken.Itkin koko päivän. Suihkussa, ruokakaupassa ja R-kioskilla uutta passia hakiessani.Itkin menetystä; kuinka olin antanut itseni innostua ja sitä, että raskaus meni kesken ennen kuin sitä lääketieteellisesti lasketaan.Olin vihainen, että huomenna se ei olisi enää ollut joku epämääräinen kemiallinen raskaus tai “vain” varhainen keskenmeno, mutta vielä eilen oli. Ikään kuin se olisi vähemmän tärkeä. Ikään kuin omat tunteet olisi vähemmän tärkeitä, kun raskaus ei kestänyt huomiseen ja saavuttanut jotain virstanpylvästä. Surun ja vihan lisäksi tuntui, että olisin pettänyt kumppanini.Ostin kaupasta valkoisia ruusuja.Sille pienelle unikonsiemenen kokoiselle solurykäelmälle, josta olisi voinut tulla vauva. SámeBabylle, jonka aika oli aivan liian aikaisin.”

Miisa Nuorgam on Instagram: “20 yötä muuttoon, joista 8 …

Miisa Nuorgam Instagramissa : “20 yötä muuttoon, joista 8 menee reissussa ja 2 Helsingissä. Muuttofirma ilmoitti, etteivät muutakaan pianoa.Paniikki alkaa tuntua.#muuttohommia #paniikki #kohtiuuttakotia”

828 Likes, 24 Comments – Miisa Nuorgam (@miisanuorgam) on Instagram: “20 yötä muuttoon, joista 8 menee reissussa ja 2 Helsingissä.

827 Likes, 24 Comments – Miisa Nuorgam (@miisanuorgam) on Instagram: “20 yötä muuttoon, joista 8 menee reissussa ja 2 Helsingissä. Muuttofirma ilmoitti, etteivät muutakaan pianoa.Paniikki alkaa tuntua.#muuttohommia #paniikki #kohtiuuttakotia”

Keywords: miisa nuorgam instagram