Miiaezen instagram

Blogini ja Instagramini nimi tulee muuttumaan pian! Miia Ezen …

𝗠𝗜𝗜𝗔 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡𝗦𝗦𝗢𝗡 🌈 Instagramissa : “Blogini ja Instagramini nimi tulee muuttumaan pian! 💓 Miia Ezen on siis kohta Miia Johansson. Blogissa lisätietoja nimenmuutoksesta. Linkki profiilissa 👉 @miiaezen✨Kokeilin stoorissa tätä häämeikkiä ja tulen tekemään lisää koemeikkejä tässä lähitulevaisuudessa. Kannattaa ottaa siis stoorit seurantaan, jos häähössötys kiinnostaa. 😅💓”

774 Likes, 9 Comments – MIIA JOHANSSON (@miiajii) on Instagram: “Blogini ja Instagramini nimi tulee muuttumaan pian! Miia Ezen on siis …

774 Likes, 10 Comments – 𝗠𝗜𝗜𝗔 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡𝗦𝗦𝗢𝗡 🌈 (@miiajii) on Instagram: “Blogini ja Instagramini nimi tulee muuttumaan pian! 💓 Miia Ezen on siis kohta Miia Johansson. Blogissa lisätietoja nimenmuutoksesta. Linkki profiilissa 👉 @miiaezen✨Kokeilin stoorissa tätä häämeikkiä ja tulen tekemään lisää koemeikkejä tässä lähitulevaisuudessa. Kannattaa ottaa siis stoorit seurantaan, jos häähössötys kiinnostaa. 😅💓”

MEIKKIVOIDELÖYTÖ! Tällä kertaa kyseessä on peittävämpi …

𝗠𝗜𝗜𝗔 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡𝗦𝗦𝗢𝗡 🌈 Instagramissa : “MEIKKIVOIDELÖYTÖ! 😍 Tällä kertaa kyseessä on peittävämpi meikkivoide. Blogissa lisää ja linkki profiilissa 👉 @miiaezen🔥Ensi viikolla aloitan täällä IG stoorissa sarjan, joka koskee yleisimpiä meikkausvirheitä ja miten samalla tuotteella saa niin hyvän kuin huonon meikin. Eli voit saada enemmän irti kotona olevista meikeistä! 😃 Jos missaat stoorin, niin myös blogiin tulee tästä tiivistelmä ja tietenkin kuvat havainnollistamaan kauniin ja ei niin kauniin lopputuloksen. 👌”

488 Likes, 9 Comments – MIIA JOHANSSON (@miiajii) on Instagram: “MEIKKIVOIDELÖYTÖ! Tällä kertaa kyseessä on peittävämpi meikkivoide.

488 Likes, 9 Comments – 𝗠𝗜𝗜𝗔 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡𝗦𝗦𝗢𝗡 🌈 (@miiajii) on Instagram: “MEIKKIVOIDELÖYTÖ! 😍 Tällä kertaa kyseessä on peittävämpi meikkivoide. Blogissa lisää ja linkki profiilissa 👉 @miiaezen🔥Ensi viikolla aloitan täällä IG stoorissa sarjan, joka koskee yleisimpiä meikkausvirheitä ja miten samalla tuotteella saa niin hyvän kuin huonon meikin. Eli voit saada enemmän irti kotona olevista meikeistä! 😃 Jos missaat stoorin, niin myös blogiin tulee tästä tiivistelmä ja tietenkin kuvat havainnollistamaan kauniin ja ei niin kauniin lopputuloksen. 👌”

ARVONTA! Kauneusboksi by Miia Ezen Vol. 2 tulee myyntiin …

𝗠𝗜𝗜𝗔 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡𝗦𝗦𝗢𝗡 🌈 Instagramissa : “ARVONTA! 😍 Kauneusboksi by Miia Ezen Vol. 2 tulee myyntiin perjantaina 27.9.2019 klo 09 @nobebeauty verkkokauppaan. Stoorissa suora linkki boksin myyntipaikkaan.✨ Boksista infoa:🍁 Sisältää 9 täysikokoista tuotetta, jotka on kaikki mun lemppareita.🍁 Boksissa pääasiallisesti meikkejä.🍁 Paljastuksina mukana on mm. @bohogreenmakeupsuomi sekä @luxiebeautynordic tuote.🍁 Hinta 49,90€ mutta arvo 106,28€!!!✨Torstai (26.9.2019) klo 18:00 asti on mahdollista osallistua arvontaan ja voittaa boksi itselleen ja ystävälle. Helpot säännöt: Osallistut tägäämällä tähän kaverin.✨Huom! Lisäksi blogissa on boksiarvonta, johon kannattaa myös osallistua. 😃👌✨Molempien arvontojen voittajat on arvottu ja voittajille ilmoitettu. 😊”

27.9.2019 — 1616 Likes, 4554 Comments – MIIA JOHANSSON (@miiajii) on Instagram: “ARVONTA! Kauneusboksi by Miia Ezen Vol.

1,614 Likes, 4,553 Comments – 𝗠𝗜𝗜𝗔 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡𝗦𝗦𝗢𝗡 🌈 (@miiajii) on Instagram: “ARVONTA! 😍 Kauneusboksi by Miia Ezen Vol. 2 tulee myyntiin perjantaina 27.9.2019 klo 09 @nobebeauty verkkokauppaan. Stoorissa suora linkki boksin myyntipaikkaan.✨ Boksista infoa:🍁 Sisältää 9 täysikokoista tuotetta, jotka on kaikki mun lemppareita.🍁 Boksissa pääasiallisesti meikkejä.🍁 Paljastuksina mukana on mm. @bohogreenmakeupsuomi sekä @luxiebeautynordic tuote.🍁 Hinta 49,90€ mutta arvo 106,28€!!!✨Torstai (26.9.2019) klo 18:00 asti on mahdollista osallistua arvontaan ja voittaa boksi itselleen ja ystävälle. Helpot säännöt: Osallistut tägäämällä tähän kaverin.✨Huom! Lisäksi blogissa on boksiarvonta, johon kannattaa myös osallistua. 😃👌✨Molempien arvontojen voittajat on arvottu ja voittajille ilmoitettu. 😊”

MIIA JOHANSSON on Instagram: “Maailman luonnollisimmat …

𝗠𝗜𝗜𝗔 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡𝗦𝗦𝗢𝗡 🌈 Instagramissa : “Maailman luonnollisimmat kulmakarvat, vaikka omia on vaan muutama. Ohjeet blogissa ja linkki biossa 👉 @miiaezen”

Maailman luonnollisimmat kulmakarvat, vaikka omia on vaan muutama. Ohjeet blogissa ja linkki biossa @miiaezen … miiajii VIP-myynnit tulee taas joulukuussa!

359 Likes, 5 Comments – 𝗠𝗜𝗜𝗔 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡𝗦𝗦𝗢𝗡 🌈 (@miiajii) on Instagram: “Maailman luonnollisimmat kulmakarvat, vaikka omia on vaan muutama. Ohjeet blogissa ja linkki biossa 👉 @miiaezen”

My Story:ssa eli täällä @miiaezen profiilissa nyt videota siitä …

𝗠𝗜𝗜𝗔 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡𝗦𝗦𝗢𝗡 🌈 on Instagram: “My Story:ssa eli täällä 👉 @miiaezen profiilissa nyt videota siitä miten teen tällaisen raikkaan meikkipohjan. Lähtötilanne on aika hurja. 🙈 Ota mun stoorit seurantaan, koska teen siellä säännöllisesti helppoja minitutoriaaleja. Saa laittaa myös toiveita ja risuja sekä ruusuja tutoriaaleista. 😃”

10.9.2018 — 318 Likes, 9 Comments – MIIA JOHANSSON (@miiajii) on Instagram: “My Story:ssa eli täällä @miiaezen profiilissa nyt …

318 Likes, 9 Comments – 𝗠𝗜𝗜𝗔 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡𝗦𝗦𝗢𝗡 🌈 (@miiajii) on Instagram: “My Story:ssa eli täällä 👉 @miiaezen profiilissa nyt videota siitä miten teen tällaisen raikkaan meikkipohjan. Lähtötilanne on aika hurja. 🙈 Ota mun stoorit seurantaan, koska teen siellä säännöllisesti helppoja minitutoriaaleja. Saa laittaa myös toiveita ja risuja sekä ruusuja tutoriaaleista. 😃”

Blogissa 7 eri huulipunalookkia eli viikon jokaiselle päivälle …

1316 Likes, 26 Comments – MIIA JOHANSSON (@miiajii) on Instagram: “Blogissa 7 eri huulipunalookkia eli viikon jokaiselle päivälle.

Miten ripsienpidennyksistä pääsee eroon? Parhaat vinkit …

𝗠𝗜𝗜𝗔 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡𝗦𝗦𝗢𝗡 🌈 on Instagram: “Miten ripsienpidennyksistä pääsee eroon? Parhaat vinkit blogissa ja linkki biossa 👉@miiaezen Oon niin innoissani tästä luonnollisemmasta lookista ja blogini keskittyy jatkossakin vielä luonnollisempiin ja helppoihin juttuihin. Meikkauksen ei tarvitse olla vaikeaa. 😍👌#luonnollinenmeikki #naturalmakeup #naturalbeauty”

… JOHANSSON (@miiajii) on Instagram: “Miten ripsienpidennyksistä pääsee eroon? Parhaat vinkit blogissa ja linkki biossa @miiaezen Oon…”

575 Likes, 16 Comments – 𝗠𝗜𝗜𝗔 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡𝗦𝗦𝗢𝗡 🌈 (@miiajii) on Instagram: “Miten ripsienpidennyksistä pääsee eroon? Parhaat vinkit blogissa ja linkki biossa 👉@miiaezen Oon niin innoissani tästä luonnollisemmasta lookista ja blogini keskittyy jatkossakin vielä luonnollisempiin ja helppoihin juttuihin. Meikkauksen ei tarvitse olla vaikeaa. 😍👌#luonnollinenmeikki #naturalmakeup #naturalbeauty”

Vastasin: “Kyllä!” ❤️ Lisää blogissa ja linkki biossa …

𝗠𝗜𝗜𝗔 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡𝗦𝗦𝗢𝗡 🌈 Instagramissa : “Vastasin: “Kyllä!” ❤️ Lisää blogissa ja linkki biossa 👉@miiaezen #isaidyes #kihlat”

2933 Likes, 124 Comments – MIIA JOHANSSON (@miiajii) on Instagram: “Vastasin: “Kyllä!” ❤️ Lisää blogissa ja linkki biossa @miiaezen …

2,931 Likes, 124 Comments – 𝗠𝗜𝗜𝗔 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡𝗦𝗦𝗢𝗡 🌈 (@miiajii) on Instagram: “Vastasin: “Kyllä!” ❤️ Lisää blogissa ja linkki biossa 👉@miiaezen #isaidyes #kihlat”

MIIA JOHANSSON on Instagram: “Tuuheiden ja luonnollisten …

𝗠𝗜𝗜𝗔 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡𝗦𝗦𝗢𝗡 🌈 on Instagram: “Tuuheiden ja luonnollisten kulmakarvojen avaintuotteet blogissa. Linkki biossa 👉 @miiaezen Eli miten saat tällaiset kulmakarvat, vaikka omia kulmakarvoja ei paljon olisikaan. Tykkäättekö te tästä uudemmasta ja tuuheammasta kulmakarvatrendistä vai onko IG-kulmat edelleen mieleen? 🤔😃Earrings @glitterofficial Eyeshadow: @hudabeauty Amethyst Obsessions Palette Mascara: @korresfinland Lips: @maybelline @gigihadid collectionBase: @sensaibeauty luminous silkGlow: @lumenefinland Nordic Glow poskipuna- ja hohdepaletti”

… JOHANSSON (@miiajii) on Instagram: “Tuuheiden ja luonnollisten kulmakarvojen avaintuotteet blogissa. Linkki biossa @miiaezen Eli…”

303 Likes, 3 Comments – 𝗠𝗜𝗜𝗔 𝗝𝗢𝗛𝗔𝗡𝗦𝗦𝗢𝗡 🌈 (@miiajii) on Instagram: “Tuuheiden ja luonnollisten kulmakarvojen avaintuotteet blogissa. Linkki biossa 👉 @miiaezen Eli miten saat tällaiset kulmakarvat, vaikka omia kulmakarvoja ei paljon olisikaan. Tykkäättekö te tästä uudemmasta ja tuuheammasta kulmakarvatrendistä vai onko IG-kulmat edelleen mieleen? 🤔😃Earrings @glitterofficial Eyeshadow: @hudabeauty Amethyst Obsessions Palette Mascara: @korresfinland Lips: @maybelline @gigihadid collectionBase: @sensaibeauty luminous silkGlow: @lumenefinland Nordic Glow poskipuna- ja hohdepaletti”

Instagram meikkitutoriaalit | Miia Johansson

12.3.2019 — Oletko testaillut BB tai CC voiteita, löytyykö niistä mitään postausta täältä? Kenties luonnonkosmetiikka versioina? Vastaa. Miia Ezen 13.03.

Moni teistä onkin jo siirtynyt seuraamaan minua Instagramissa ja erityiskiitosta olette antaneet Instagram minitutoriaaleista, joita teen säännöllisesti.

Keywords: miiaezen instagram