Metsola savage dress naiset

Metsola Savage Dress, Savage – Valkko

Metsola Savage Dress, Savage – Valkko – suomalaiset tuotteet

Kevään odotetuimmat tuotteet, 100% luomupuuvillasta valmistetut neuleasusteet ja -vaatteet ovat saatavilla pian! Laadukkaat neuletuotteet ovat erinomainen …

Metsola Savage Dress, Savage – Valkko – suomalaiset tuotteet

Mekot – Merkitty “Savage” – Metsola

Mekot – Merkitty “Savage”– Metsola

Metsolan suositut kuosit ilahduttavat myös aikuisia! Aikuisten vaatemallistosta löydät suosituimpia tuotteitamme aikuisten koossa.

Aikuiset – Metsola

Aikuiset– Metsola

Luomupuuvillasta valmistettu korkealaatuinen trikoo on materiaalina erittäin kestävää, joustavaa ja miellyttävän tuntuista. Mekossa on runsas helma, minkä …

Metsolan suositut kuosit ilahduttavat myös aikuisia! Aikuisten vaatemallistosta löydät suosituimpia tuotteitamme aikuisten koossa. Käytämme kankaissamme GOTS sertifioituja puuvillalankoja ja valmistamme tuotteett Öko-Tex -standardien mukaisesti.

METSOLA Savage dress mekko ls 86/92 koot – Ratkiriemu

METSOLA Savage dress mekko ls 86/92 koot | Lastenvaatteet ja äitiysvaatteet – Ratkiriemu –

TUOTETIEDOT: Metsolan pitkähihainen trikoomekko, jossa näyttävä eläinprintti. Pehmeä ja joustava materiaali, pyöreä pääntie sekä A-linjainen helma.

Metsola, Lasten Mekko, Savage Dress LS Vihreä Kuosi – Kekäle

Metsola, Lasten Mekko, Savage Dress LS Vihreä Kuosi – Kekäle

Metsola long sleeve tricot dress in savage print. Material: 95% organic cotton, 5% elastane.

Metsolan pitkähihainen trikoomekko, jossa näyttävä eläinprintti. Pehmeä ja joustava materiaali, pyöreä pääntie sekä A-linjainen helma.

dress, savage | 110/116cm – ninyes.fi

Noomista löydät eettisesti ja ekologisesti tuotetut vaatteet naisille ja miehille merkeiltä Kaiko, Metsola, Globe Hope, Mainio, Aarre jne.

AIKUISET – Noomi Store

AIKUISET | Noomi Store

Metsola on suomalainen vaatemerkki, joka on tunnettu ihanista kuoseista ja laadukkaista materiaaleista. … Metsola Savage Sand Summer Cap.

Eettisesti ja ekologisesti tuotetut vaatteet aikuisille. Nopea toimitus Noomista!

METSOLA | Noomi Store

Metsolan brändi sai aikoinaan alkunsa nostalgisesta retrobuumista ja toi Suomen markkinoille rohkeat värit … Metsola Sweet Sis Bodysuit Dress Ballerina.

Metsola on suomalainen vaatemerkki, joka on tunnettu ihanista kuoseista ja laadukkaista materiaaleista. Metsolan tavoitteena on luoda tuotteita, jotka kestävät hyvin aikaa ja ne olisi helppo kierrättää lapselta toiselle. Mallistot tuotetaan tarkkaan harkituissa tehtaissa Baltian maissa, joissa on hyvät ja lainmukaiset työolot. Metsola käyttää mallistoissaan tarkkaan harkittuja ja kestäviä materiaaleja. Mallistoista löydät eettisesti ja ekologisesti tuotettuja lasten- ja aikuistenvaatteita. Tuotteet ovat parhaista ympäristöystävällisistä materiaaleista, kuten luonnomukaisesta puuvillasta, mulesing-vapaasta merinovillasta ja enenevissä määrin kierrätetyistä materiaaleista. Turvallinen, fiksu ja eettinen valinta!

Metsola – HETKI Design

Keywords: metsola savage dress naiset