Kelkkapuku naiset

Naisten Kelkkatakit – sledstore.fi

sledstore

Naisten Kelkkatakit ; Raven Pit Coat Takki Naisten Musta-Plum · 99,99 € -23% ; Raven Frontline Takki Naiset Punainen · 88,99 € -57% ; Raven Frontline Takki Naisten …

Kelkkatakit naisille, miehille ja lapsille – Tarvikekeskus Oy

Kelkkatakit naisille, miehille ja lapsille – Tutustu

Olemme valinneet valikoimaan parhaat ja toimivimmat kelkkatakit eri merkeiltä. Valikoima täyttää vaativankin kuskin toiveet. Lue lisää ja tilaa.

Koko Suomi, Tori.fi

Naisten sinisalon kelkkapuku S/M, Vaatteet ja kengät, Keminmaa, Tori.fi … Snogear naisten kelkkapuku xs, Muu urheilu ja ulkoilu, Urheilu ja ulkoilu, …

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 76ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Moottorikelkka puvut | Karkkainen.com verkkokauppa

Huolellisesti valitut miesten ja naisten kelkkahaalarit eivät tunnu tukalilta, eivätkä rajoita liikkumista. Moottorikelkka puvut kannattaakin valita ajan …

Moottorikelkka puvut – tärkeä osa kelkkailukokemusta

Moottorikelkka puvut ja muut moottorikelkkailijan varusteet ovat tärkeässä roolissa ajettaessa pitkin lumisia hankia. Hyvät varusteet vaikuttavat suuresti ajamisen mukavuuteen ja turvallisuuteen olipa kyseessä sitten työkäyttäjä, reipas reittiajaja tai umpihankien kuski. Hyvät moottorikelkka puvut ja muut moottorikelkkailijan varusteet muodostavat suuren osan onnistuneesta kelkkailukokemuksesta. Vastaavasti hyvänkin harrastuksen voi pilata huonoilla varusteilla.

Moottorikelkka puvut tuovat turvaa kelkkailuun

Pohjolan pitkä, kylmä ja luminen talvi luo mainiot olosuhteet moottorikelkkailulle. Pakkanen paukkuu ja lumiset talvipäivät saavat aikaan sen, että kelkkakausi on kuumimmillaan ja kuskit tuunaavat kelkkojaan. Kun kelkka saadaan kuntoon, on aika tarkistaa kelkkahaalarit ja muiden varusteiden kunto.

Huolellisesti valitut miesten ja naisten kelkkahaalarit eivät tunnu tukalilta, eivätkä rajoita liikkumista. Moottorikelkka puvut kannattaakin valita ajan kanssa vertailemalla ja sovittamalla eri vaihtoehtoja.

Moottorikelkalla ajetaan aina luonnonolosuhteissa, jolloin on jatkuva riski varsin yllättäviinkin tilanteisiin, joita ei pysty harkitullakaan ajamisella välttämättä ennakoimaan. Laadukkaat kelkkahaalarit ja asianmukaiset turvavarusteet tuovat turvaa ja luottamusta ajamiseen vaihtuvissakin olosuhteissa.

Hyvät kelkkahaalarit takaavat mainion ajonautinnon

Kun on tarpeen hankkia uusi kelkkahaalari, keskeisiä kriteerejä sopivan ajoasun valinnassa ovat toimivat materiaalit ja hyvä istuvuus. Kelkkapukua sovitettaessa kannattaa kiinnittää huomiota hihojen ja lahkeiden riittävään pituuteen. Kerrospukeutuminen on suositeltava tapa kelkkailijan ajoasujen valinnassa. Alimman kerroksen vaatetuksesti ei kannata valita puuvillaa, koska se jää märäksi kastuessaan. Alimpana kerroksena toimivat parhaiten tekniset kerrastot tai merinovilla.

Kosteutta iholta siirtävän alusvaatekerroksen päällä oleva välikerros on oleellinen lämmönsäätelyn kannalta. Fleece tai ohut villa toimivat välikerroksessa hyvin. Useat kelkkahaalarit tai kelkkapuvut sisältävät irroitettavan sisävuoren, joka toimii hyvänä välikerroksena.

Kelkkapuvun ulommaisen osan eli kuorikerroksen tulee olla tuulen- ja vedenpitävä, mutta myös hyvin hengittävää materiaalia. Hyvä moottorikelkka puku pitää kosteuden ulkopuolella ja päästää samalla puvun sisältä hikoilun myötä syntyvän kosteuden ulos. Huomiovärit ja ajoasuun kiinnitetyt heijastimet tuovat kelkkailijalle lisäturvaa.

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy mainiot moottorikelkka asut ja kelkkahaalarit naisille ja miehille parhailta tuotemerkeiltä! Valitse valikoimasta sopiva kelkkatakki, kelkkahousut tai kelkkapuku ja tilaa helposti kotiisi toimitettuna! Näin voit alkaa suunnittelemaan jo seuraavaa kelkkareissua kotimaan lumisille hangille.

Kelkkatakit edullisesti ja helposti verkkokaupasta – EMC24.fi

Kelkkatakit edullisesti ja helposti verkkokaupasta | EMC24.fi

Laadukkaat ja näyttävät kelkkatakit miehille ja naisille tutuilta merkkivalmistajilta. Saatavilla kelkkatakit ja kelkkahaalarit myös lapsille. Kaikki …

Laadukkaat ja näyttävät kelkkatakit tutuilta merkkivalmistajilta. Myös lasten koot. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa helposti verkkokaupastamme!

Kelkkavarusteet – Mototrade.fi

Sweep Snowcore Evo 3.0 Light naisten kelkkahaalari, musta/minttu/valkoinen … SnowPeople Tempron Basic Touring kelkkatakki, musta.

509 naisten kelkkapuku Range, Minttu – Raahen Motocafe

509 naisten kelkkapuku Range, Minttu – Motocafe

509 naisten kelkkapuku Range, Minttu. 600 € 459 €. 86 € / kk (esimerkkilaskelma). Naisille suunnitellussa kelkkapuvussa on mukavan lämmin 100g vuori …

Naisille suunnitellussa kelkkapuvussa on mukavan lämmin 100g vuori vartalolla!

Kelkka-asut ja kelkkailuvaatteet | Motonet Oy

Kelkka-asut 2-osaiset – Motocafe

509 naisten kelkkapuku Range, vaaleanharmaa. 459 € 600 €. Naisille suunnitellussa kelkkapuvussa on mukavan lämmin …

Kelkka-asut ja kelkkailuvaatteet | Motonet Oy

Pukeudu mukavasti ja turvallisesti kelkkaillessa! Osta Motonetista kestävä, tuulen- ja vedenpitävä ajotakki ja ajohousut tai haalari moottorikelkkailuun, …

Tuoteryhmä: Kelkka-asut ja kelkkailuvaatteet

Keywords: kelkkapuku naiset