Kelet instagram

Kelet (@keletali) • Instagram photos and videos

5653 Followers, 545 Following, 91 Posts – See Instagram photos and videos from Kelet (@keletali)

KELET Film (@keletfilm) • Instagram photos and videos

KELET is a documentary about following your dreams and the importance of family and community. Available now on iTunes, Amazon, Google play & Vimeo! · 153 posts.

Kelet on Instagram: “Toivotan teille kaikille erittäin juhlavaa …

Kelet on Instagram: “Toivotan teille kaikille erittäin juhlavaa prideviikon alkua! @houseofguccifinland Siskojeni kanssa aloitetaan tämä viikko kunnon pamauksella Kansallismuseon Paviljongissä järjestetyssä avajaisbileissä!Torstaina 10.9 taas järjestetään @zalando x @helsinkipride x @houseofguccifinland Vapauden vaatekaappi lounge ilta! Missä esiinnytään, vedetään pieni workshop ja @merimilash avulla löydetään upeita asukokonaisuuksia!! Tapahtuma tulee näkymään @helsinkipride instalivessä 10.09 19-21, niin voitte kaikki osallistua hauskanpitoon ja tanssiin!!😘😘#vapausolla”

791 Likes, 19 Comments – Kelet (@keletali) on Instagram: “Toivotan teille kaikille erittäin juhlavaa prideviikon alkua! @houseofguccifinland Siskojeni…”

791 Likes, 19 Comments – Kelet (@keletali) on Instagram: “Toivotan teille kaikille erittäin juhlavaa prideviikon alkua! @houseofguccifinland Siskojeni kanssa aloitetaan tämä viikko kunnon pamauksella Kansallismuseon Paviljongissä järjestetyssä avajaisbileissä!Torstaina 10.9 taas järjestetään @zalando x @helsinkipride x @houseofguccifinland Vapauden vaatekaappi lounge ilta! Missä esiinnytään, vedetään pieni workshop ja @merimilash avulla löydetään upeita asukokonaisuuksia!! Tapahtuma tulee näkymään @helsinkipride instalivessä 10.09 19-21, niin voitte kaikki osallistua hauskanpitoon ja tanssiin!!😘😘#vapausolla”

Kelet (@keletali) • Instagram-foto’s en -video’s

5659volgers, volg 544, 91 plasings – Sien Instagram-foto’s en -video’s vanaf …

Kelet T-paidat ovat nyt myynnissä keletfilm.com sivulla! S-koko …

Baba Lybeck Instagramissa : “Kelet T-paidat ovat nyt myynnissä keletfilm.com sivulla! S-koko on jo loppuunmyyty mutta tilaamme niitä lisää. ❤️ #Repost @keletfilm with @get_repost・・・You asked. We listened. The KELET tees are now available for purchase on our webshop 💗 Printed locally in the heart of Helsinki. Link in bio!!! #keletfilm #ylpeysmuuttaamaailmaa #changingtheworldwithpride #bitchwegotthis”

64 Likes, 2 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Kelet T-paidat ovat nyt myynnissä keletfilm.com sivulla! S-koko on jo loppuunmyyty mutta …

64 Likes, 2 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Kelet T-paidat ovat nyt myynnissä keletfilm.com sivulla! S-koko on jo loppuunmyyty mutta tilaamme niitä lisää. ❤️ #Repost @keletfilm with @get_repost・・・You asked. We listened. The KELET tees are now available for purchase on our webshop 💗 Printed locally in the heart of Helsinki. Link in bio!!! #keletfilm #ylpeysmuuttaamaailmaa #changingtheworldwithpride #bitchwegotthis”

KELET Film on Instagram: “”Ballroom perhe ei ole korvaava …

KELET Film on Instagram: “”Ballroom perhe ei ole korvaava perhe, vaan valittu perhe.”Kelet, Lola & Ofimja, eli KLO-Podcastin Jakso 8 ”Ballroom” on nyt kuunneltavissa, Spotifyssä, iTunesissa ja Google Podcastissa!Jakso on tehty yhteistyössä meidän pitkäiaiksen, ihanan yhteistyökumppanin @amnestyfinland kanssa! 🏳️‍🌈 #KELETFILM #AMNESTYFINLAND”

904 Likes, 3 Comments – KELET Film (@keletfilm) on Instagram: “”Ballroom perhe ei ole korvaava perhe, vaan valittu perhe.” Kelet, Lola & Ofimja, eli KLO-…”

903 Likes, 3 Comments – KELET Film (@keletfilm) on Instagram: “”Ballroom perhe ei ole korvaava perhe, vaan valittu perhe.”Kelet, Lola & Ofimja, eli KLO-Podcastin Jakso 8 ”Ballroom” on nyt kuunneltavissa, Spotifyssä, iTunesissa ja Google Podcastissa!Jakso on tehty yhteistyössä meidän pitkäiaiksen, ihanan yhteistyökumppanin @amnestyfinland kanssa! 🏳️‍🌈 #KELETFILM #AMNESTYFINLAND”

Kelet❤️ – Baba Lybeck on Instagram

Baba Lybeck on Instagram: “Kelet❤️Repost @signaalimedia 🎙▶️ ON AIR klo 16.15-16.30🌈 Haastattelussa Kelet-dokumentin tuottaja Baba Lybeck 🌈”Moninaisuutta on olemassa ja sitä kannattaa juhlistaa”Kelet-dokumentin tuottaja Baba Lybeck (@babalybeck) kertoi Signaalimedialle kokemuksistaan tuottajana ja yhdenvertaisuuden puolestapuhujana. Haastattelussa pureudutaan myös siihen, miksi vähemmistöjen tarinat on oleellista saada kuuluviin.#pride #signaalimedia #signaaligoespride #keletfilm #changingtheworldwithpride”

361 Likes, 5 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Kelet❤️ Repost @signaalimedia ▶️ ON AIR klo 16.15-16.30 Haastattelussa …

361 Likes, 5 Comments – Baba Lybeck (@babalybeck) on Instagram: “Kelet❤️Repost @signaalimedia 🎙▶️ ON AIR klo 16.15-16.30🌈 Haastattelussa Kelet-dokumentin tuottaja Baba Lybeck 🌈”Moninaisuutta on olemassa ja sitä kannattaa juhlistaa”Kelet-dokumentin tuottaja Baba Lybeck (@babalybeck) kertoi Signaalimedialle kokemuksistaan tuottajana ja yhdenvertaisuuden puolestapuhujana. Haastattelussa pureudutaan myös siihen, miksi vähemmistöjen tarinat on oleellista saada kuuluviin.#pride #signaalimedia #signaaligoespride #keletfilm #changingtheworldwithpride”

KELET Film on Instagram: “”Parasta on ollut ne pienet hetket …

KELET Film on Instagram: “”Parasta on ollut ne pienet hetket, kun tajuaa et okey, minä olen nainen, näen itseni naisena ja myös muut näkevät minut naisena.” – KeletKelet, Lola & Ofimja, eli KLO-Podcastin Jakso 7 ”Transitio” on nyt kuunneltavissa, Spotifyssä, iTunesissa ja Google Podcastissa!Jakso on tehty yhteistyössä meidän pitkäiaiksen, ihanan yhteistyökumppanin @amnestyfinland kanssa! 🏳️‍🌈 #KELETFILM #AMNESTYFINLAND”

809 Likes, 14 Comments – KELET Film (@keletfilm) on Instagram: “”Parasta on ollut ne pienet hetket, kun tajuaa et okey, minä olen nainen, …

809 Likes, 14 Comments – KELET Film (@keletfilm) on Instagram: “”Parasta on ollut ne pienet hetket, kun tajuaa et okey, minä olen nainen, näen itseni naisena ja myös muut näkevät minut naisena.” – KeletKelet, Lola & Ofimja, eli KLO-Podcastin Jakso 7 ”Transitio” on nyt kuunneltavissa, Spotifyssä, iTunesissa ja Google Podcastissa!Jakso on tehty yhteistyössä meidän pitkäiaiksen, ihanan yhteistyökumppanin @amnestyfinland kanssa! 🏳️‍🌈 #KELETFILM #AMNESTYFINLAND”

Kelet malli – Venla Vaattovaara on Instagram

Venla Vaattovaara on Instagram: “✨ Kelet ✨ malliDokumenttisuositus Yle Areenasta: Susani Mahaduran ohjaama Kelet kertoo suomalaisesta transnaisesta, jonka haaveissa on mallin ura ja pääsy vielä jonakin päivänä Voguen kanteen. Dokumentti on nuoren naisen kasvutarina, jossa sukelletaan Keletin ja hänen ystäviensä maailmaan ja Helsingin ballroom skeneen. Kelet on ensimmäinen suomalainen elokuva, jonka keskiössä on rodullistettu transnainen. ✨✊🏾 Tämä viikko on omistettu erityisesti rodullistetuille naisille. Joka päivä uusi kuva yhdestä tai useammasta merkittävästä muijasta. Fiidi taas on omistettu galleriaksi jo kuvitetuille Muijille. ✊🏽”

2148 Likes, 11 Comments – Venla Vaattovaara (@muijavaara) on Instagram: “✨ Kelet ✨ malli Dokumenttisuositus Yle Areenasta: Susani Mahaduran ohjaama Kelet …

2,148 Likes, 11 Comments – Venla Vaattovaara (@muijavaara) on Instagram: “✨ Kelet ✨ malliDokumenttisuositus Yle Areenasta: Susani Mahaduran ohjaama Kelet kertoo suomalaisesta transnaisesta, jonka haaveissa on mallin ura ja pääsy vielä jonakin päivänä Voguen kanteen. Dokumentti on nuoren naisen kasvutarina, jossa sukelletaan Keletin ja hänen ystäviensä maailmaan ja Helsingin ballroom skeneen. Kelet on ensimmäinen suomalainen elokuva, jonka keskiössä on rodullistettu transnainen. ✨✊🏾 Tämä viikko on omistettu erityisesti rodullistetuille naisille. Joka päivä uusi kuva yhdestä tai useammasta merkittävästä muijasta. Fiidi taas on omistettu galleriaksi jo kuvitetuille Muijille. ✊🏽”

Keywords: kelet instagram