Johanna von hertzen instagram

Johanna von Hertzen (@johannavonhertzen) • Instagram …

4082 Followers, 2139 Following, 1486 Posts – See Instagram photos and videos from Johanna von Hertzen (@johannavonhertzen)

Johanna von Hertzen on Instagram: “tää pieni tyyppi on kyl …

Johanna von Hertzen Instagramissa : “tää pieni tyyppi on kyl maailman paras asia. 💜 @peteparkkonen #tuikituiki #synttärit #rakas #mökki #2v #keinu #pyhtää #ystävät #purola #kesä #poika”

79 Likes, 5 Comments – Johanna von Hertzen (@johannavonhertzen) on Instagram: “tää pieni tyyppi on kyl maailman paras asia.

79 Likes, 5 Comments – Johanna von Hertzen (@johannavonhertzen) on Instagram: “tää pieni tyyppi on kyl maailman paras asia. 💜 @peteparkkonen #tuikituiki #synttärit #rakas #mökki #2v #keinu #pyhtää #ystävät #purola #kesä #poika”

Johanna von Hertzen (@johannavonhertzen) • Instagram …

singer, songwriter, host music influencer, entrepreneur

Johanna von Hertzen on Instagram: “minä suojelen sinua …

Johanna von Hertzen on Instagram: “minä suojelen sinua kaikelta 💜📷: @jessicahayha #eemi #poika #äiti #pääsiäinen”

17.4.2017 — 151 Likes, 1 Comments – Johanna von Hertzen (@johannavonhertzen) on Instagram: “minä suojelen sinua kaikelta : @jessicahayha #eemi …

151 Likes, 1 Comments – Johanna von Hertzen (@johannavonhertzen) on Instagram: “minä suojelen sinua kaikelta 💜📷: @jessicahayha #eemi #poika #äiti #pääsiäinen”

Juna jäi pois levyltä, mutta se kuullaan keikoilla … – Instagram

Johanna von Hertzen Instagramissa : “Juna jäi pois levyltä, mutta se kuullaan keikoilla (esimerkiksi torstaina SemiLivessä!) 😘 . .Joskus on tapana syyttää itseä omista tunteista, turhaan. Niihin kun voi harvemmin vaikuttaa, ja lopulta teot ja valinnat kuitenkin ratkaisee. . .Levyn teon aikana oon henkilökohtaisesti käynyt läpi aikamoisen skaalan eri fiiliksiä, joista vaikeimmat on usein jääneet puhumatta (ja sen sijaan päätyneet lauluiksi). Sillä, mitä aihetta Juna pohjimmiltaan käsittelee ei oo mun mielestä niin suurta merkitystä kuin sillä, että sen tarina on opettanut käymään läpi omia valintoja silloinkin, kun ne olleet vääriä. . .Ihmiset muuttuu, huonot ratkaisut kuuluu elämään ja mä kovasti toivon, että näissä teksteistä välittyy voimaa myös kuuntelijoille uskoa se. #Juna #Lyriikka”

15 Likes, 0 Comments – Johanna von Hertzen (@johannavonhertzen) on Instagram: “Juna jäi pois levyltä, mutta se kuullaan keikoilla (esimerkiksi torstaina …

15 Likes, 0 Comments – Johanna von Hertzen (@johannavonhertzen) on Instagram: “Juna jäi pois levyltä, mutta se kuullaan keikoilla (esimerkiksi torstaina SemiLivessä!) 😘 . .Joskus on tapana syyttää itseä omista tunteista, turhaan. Niihin kun voi harvemmin vaikuttaa, ja lopulta teot ja valinnat kuitenkin ratkaisee. . .Levyn teon aikana oon henkilökohtaisesti käynyt läpi aikamoisen skaalan eri fiiliksiä, joista vaikeimmat on usein jääneet puhumatta (ja sen sijaan päätyneet lauluiksi). Sillä, mitä aihetta Juna pohjimmiltaan käsittelee ei oo mun mielestä niin suurta merkitystä kuin sillä, että sen tarina on opettanut käymään läpi omia valintoja silloinkin, kun ne olleet vääriä. . .Ihmiset muuttuu, huonot ratkaisut kuuluu elämään ja mä kovasti toivon, että näissä teksteistä välittyy voimaa myös kuuntelijoille uskoa se. #Juna #Lyriikka”

Täs vaihees ei vielä pysty sanottamaan kaikkia keloja siitä …

Johanna von Hertzen • Sä vain nukut | Pumpkin Spice Effect. … Instagram Lite · Contact Uploading & Non-Users. English. Afrikaans, Čeština, Dansk, Deutsch …

Tän biisin aihe on tärkee ja varmasti monelle samaistuttava …

64 Likes, 2 Comments – Johanna von Hertzen (@johannavonhertzen) on Instagram: “Tän biisin aihe on tärkee ja varmasti monelle samaistuttava.

Johanna von Hertzen on Instagram: “”Onks helpompaa vetää …

Johanna von Hertzen on Instagram: “”Onks helpompaa vetää bändin kaa vai duona?” tuli kysymys tänään. Jouduin oikeesti miettii hetken, koska itelle ainakin ne on ihan erilaisia tilanteita ja kokemuksia – nautin molemmista. Siinä missä duokeikalla ollaan riisutummin ja lähempänä yleisöä, ni bändinkään kanssa ei voi kyl mitenkään iisailla – mitä enemmän osaamista ja energiaa ympärillä, sitä enemmän sunkin on laitettava kehiin. Niin tai näin, joka keikka on yhtä tärkee ja vedetään 100% ❤️ Esimerkki tänään, ihanat yllärisynttärit järven rannalla ja keikka olohuoneessa. Rok! 😍 📸: @anu4nita #keikka #synttärit #yllätyssynttärit #luumäki #herajärvi #olohuonekeikka #duo #duokeikka”

113 Likes, 3 Comments – Johanna von Hertzen (@johannavonhertzen) on Instagram: “”Onks helpompaa vetää bändin kaa vai duona?” tuli kysymys tänään.

113 Likes, 3 Comments – Johanna von Hertzen (@johannavonhertzen) on Instagram: “”Onks helpompaa vetää bändin kaa vai duona?” tuli kysymys tänään. Jouduin oikeesti miettii hetken, koska itelle ainakin ne on ihan erilaisia tilanteita ja kokemuksia – nautin molemmista. Siinä missä duokeikalla ollaan riisutummin ja lähempänä yleisöä, ni bändinkään kanssa ei voi kyl mitenkään iisailla – mitä enemmän osaamista ja energiaa ympärillä, sitä enemmän sunkin on laitettava kehiin. Niin tai näin, joka keikka on yhtä tärkee ja vedetään 100% ❤️ Esimerkki tänään, ihanat yllärisynttärit järven rannalla ja keikka olohuoneessa. Rok! 😍 📸: @anu4nita #keikka #synttärit #yllätyssynttärit #luumäki #herajärvi #olohuonekeikka #duo #duokeikka”

lehdessä juttua biiseistä, kasuaaleista ihmissuhteista ja …

Johanna von Hertzen Instagramissa : “Uusimmassa @menaiset -lehdessä juttua biiseistä, kasuaaleista ihmissuhteista ja asioista, joista en oo aiemmin juuri puhunut. ((Pieni oikaisu on tehtävä tuohon loppuun, että tilanteet elää, status on sinkku ja elämässä tilaa rakkaudelle. pus 🧡)) make-up: @poli.make.uphair: @salonmarylouclothes: @1981helsinki”

236 Likes, 11 Comments – Johanna von Hertzen (@johannavonhertzen) on Instagram: “Uusimmassa @menaiset -lehdessä juttua biiseistä, …

236 Likes, 11 Comments – Johanna von Hertzen (@johannavonhertzen) on Instagram: “Uusimmassa @menaiset -lehdessä juttua biiseistä, kasuaaleista ihmissuhteista ja asioista, joista en oo aiemmin juuri puhunut. ((Pieni oikaisu on tehtävä tuohon loppuun, että tilanteet elää, status on sinkku ja elämässä tilaa rakkaudelle. pus 🧡)) make-up: @poli.make.uphair: @salonmarylouclothes: @1981helsinki”

Keywords: johanna von hertzen instagram