Joel turkka instagram

Joel Turkka (@joel.turkka) • Instagram photos and videos

2235 Followers, 2067 Following, 106 Posts – See Instagram photos and videos from Joel Turkka (@joel.turkka)

Joel Turkka on Instagram: “Paras tiimi ja tehokas treeni Ja …

Joel Turkka Instagramissa : “Paras tiimi ja tehokas treeni 🔥💪 Ja kyllä toi on hieno reenipaikka kelillä kuin kelillä 😍 @wellgymtampere.. #lidlallstars #sportyfeel #munseura #tampereenpyrintö #wello2 #yleisurheilu”

722 Likes, 7 Comments – Joel Turkka (@joel.turkka) on Instagram: “Paras tiimi ja tehokas treeni Ja kyllä toi on hieno reenipaikka kelillä kuin kelillä …

722 Likes, 7 Comments – Joel Turkka (@joel.turkka) on Instagram: “Paras tiimi ja tehokas treeni 🔥💪 Ja kyllä toi on hieno reenipaikka kelillä kuin kelillä 😍 @wellgymtampere.. #lidlallstars #sportyfeel #munseura #tampereenpyrintö #wello2 #yleisurheilu”

Joel Turkka on Instagram: “Kaijan pitkä valkku-ura tuli …

Joel Turkka Instagramissa : “Kaijan pitkä valkku-ura tuli päätökseen kuten meidän nollakakkosten junnuryhmämmekin sellaisenaan.Kiitos näistä viidestä vuodesta koko valkkutiimille ❤️ ja mahtaville treenikavereille 💙. Paljon hikeä, suuria tunteita mutta pääasiassa iloa…#pyrintö #munseura #showmustgoon.#lidlallstars #sportyfeel”

847 Likes, 7 Comments – Joel Turkka (@joel.turkka) on Instagram: “Kaijan pitkä valkku-ura tuli päätökseen kuten meidän nollakakkosten junnuryhmämmekin …

847 Likes, 7 Comments – Joel Turkka (@joel.turkka) on Instagram: “Kaijan pitkä valkku-ura tuli päätökseen kuten meidän nollakakkosten junnuryhmämmekin sellaisenaan.Kiitos näistä viidestä vuodesta koko valkkutiimille ❤️ ja mahtaville treenikavereille 💙. Paljon hikeä, suuria tunteita mutta pääasiassa iloa…#pyrintö #munseura #showmustgoon.#lidlallstars #sportyfeel”

Joel Turkka on Instagram: “UUSI KAUSI JA UUSI VALKKU …

Joel Turkka on Instagram: “UUSI KAUSI JA UUSI VALKKU✅Yhteistyö valmentaja Juha Sainion kanssa on alkanut mukavasti ja paljon taas uutta ja erilaista uuden valmentajan myötä. Yksi Nuorten maajoukkueleirikin syksystä takana. Kiitän aiempaa valmentajaani Marjukka Suihkoa lämpimästi menneestä kahdesta vuodesta Marjukan päättäessä pitkän valmentajauransa 🙏 Kovimmat saavutukseni Marjukan kanssa olivat mm. M19 400 m SM – kulta, Nuorten Ruotsi – otteluedustus ja aikuisten sarjan Kalevan Kisoissa 400 m finaalipaikka ja 7. sija. Nyt tavoitteet SM – kisoissa, mutta myös kovimpana Euroopanmestaruuskisat eli U20 EM 400 m Tallinnassa🔥 Hallikaudella nähdään, miten treeni puree ja ehditään vielä muuttaa juttuja. Uusi yhteistyö vaatii myös aikaa, mutta kiire ei vielä ole. Tossa välissä pitäisi kirjoittaa YO – kirjoitusten pitkä matikka ja fysiikka, joten kevyt tästä kaudesta ei tule…#lidlallstars #sportyfeel #wello2 #tampereenpyrintö #munseura #tampereenurheiluakatemia #sammonkeskuslukio #trackandfield #yleisurheilu #roadtotallin2021 @pasikastarinen”

769 Likes, 28 Comments – Joel Turkka (@joel.turkka) on Instagram: “UUSI KAUSI JA UUSI VALKKU✓ Yhteistyö valmentaja Juha Sainion kanssa on alkanut mukavasti …

769 Likes, 28 Comments – Joel Turkka (@joel.turkka) on Instagram: “UUSI KAUSI JA UUSI VALKKU✅Yhteistyö valmentaja Juha Sainion kanssa on alkanut mukavasti ja paljon taas uutta ja erilaista uuden valmentajan myötä. Yksi Nuorten maajoukkueleirikin syksystä takana. Kiitän aiempaa valmentajaani Marjukka Suihkoa lämpimästi menneestä kahdesta vuodesta Marjukan päättäessä pitkän valmentajauransa 🙏 Kovimmat saavutukseni Marjukan kanssa olivat mm. M19 400 m SM – kulta, Nuorten Ruotsi – otteluedustus ja aikuisten sarjan Kalevan Kisoissa 400 m finaalipaikka ja 7. sija. Nyt tavoitteet SM – kisoissa, mutta myös kovimpana Euroopanmestaruuskisat eli U20 EM 400 m Tallinnassa🔥 Hallikaudella nähdään, miten treeni puree ja ehditään vielä muuttaa juttuja. Uusi yhteistyö vaatii myös aikaa, mutta kiire ei vielä ole. Tossa välissä pitäisi kirjoittaa YO – kirjoitusten pitkä matikka ja fysiikka, joten kevyt tästä kaudesta ei tule…#lidlallstars #sportyfeel #wello2 #tampereenpyrintö #munseura #tampereenurheiluakatemia #sammonkeskuslukio #trackandfield #yleisurheilu #roadtotallin2021 @pasikastarinen”

Joel Turkka on Instagram: “Päästiin Lidlin tiimipäivänä myös …

Joel Turkka on Instagram: “Päästiin Lidlin tiimipäivänä myös harjoittelemaan ihan ammattivalokuvaajan kanssa mulle aina niin vaikeaa poseeraamista 🤩👌🏻 Syksy on muutenkin ollut erittäin mukava:Sain kutsun Nuorten maajoukkueeseen (NMJ) ja eka neljän päivän leiri Pajulahdessa takana. Hienoo (ja tietty hirveetä😄) treeniä ja valmennusta by @jerkinheimo ja @jussiihamaki. Olin laktaattikuningas 👑, mutta ens kesänä ihan eri tilanne 💪🏼🔥 #lidlallstars #lidl #sportyfeel @lidlsuomi @sportyfeel@kauppicenter @wellgymtampere #nuortenmaajoukkue”

845 Likes, 47 Comments – Joel Turkka (@joel.turkka) on Instagram: “Päästiin Lidlin tiimipäivänä myös harjoittelemaan ihan ammattivalokuvaajan kanssa mulle …

845 Likes, 47 Comments – Joel Turkka (@joel.turkka) on Instagram: “Päästiin Lidlin tiimipäivänä myös harjoittelemaan ihan ammattivalokuvaajan kanssa mulle aina niin vaikeaa poseeraamista 🤩👌🏻 Syksy on muutenkin ollut erittäin mukava:Sain kutsun Nuorten maajoukkueeseen (NMJ) ja eka neljän päivän leiri Pajulahdessa takana. Hienoo (ja tietty hirveetä😄) treeniä ja valmennusta by @jerkinheimo ja @jussiihamaki. Olin laktaattikuningas 👑, mutta ens kesänä ihan eri tilanne 💪🏼🔥 #lidlallstars #lidl #sportyfeel @lidlsuomi @sportyfeel@kauppicenter @wellgymtampere #nuortenmaajoukkue”

Joel Turkka on Instagram: “Hyvä kausi 2019 nyt ☑️ Hienoo …

Joel Turkka on Instagram: “Hyvä kausi 2019 nyt ☑️🔥Hienoo että on saanut urheilla terveenä ja olla mukana mahtavissa kisoissa: SM-viestit, Ruotsi-Suomi maaottelu 🇫🇮, ECCC Portugalissa 🇵🇹, Aamulehden viestikarnevaalit ja meidän sarjan vika, perinteinen Eläintarhan kentän seuraottelu..ja paljon muuta. 😄Mulla SM kisoja tälle vuodelle 9, joista 9 mitalia (6 hlökohtaista). Tyytyväinen ekaan kauteen Marjukan tiimissä ja nyt kohti peruskuntokautta 💥💪🏼.Kiitos valkku Marjukalle, tiimikaverille @reettahurske, taustajoukoille, kaikille tukijoille ja ei ois mitään ilman mahtavia kisakavereita 💥.(Aitakuva: @trackpic )..#lidlallstars #sportyfeel #wellgymtampere #wellgym #kauppisportscenter #wello2 #tampereenpyrintoyleisurheilu #munseura #tampereenurheiluakatemia #sammonkeskuslukio”

924 Likes, 59 Comments – Joel Turkka (@joel.turkka) on Instagram: “Hyvä kausi 2019 nyt ☑️ Hienoo että on saanut urheilla terveenä ja olla mukana …

924 Likes, 59 Comments – Joel Turkka (@joel.turkka) on Instagram: “Hyvä kausi 2019 nyt ☑️🔥Hienoo että on saanut urheilla terveenä ja olla mukana mahtavissa kisoissa: SM-viestit, Ruotsi-Suomi maaottelu 🇫🇮, ECCC Portugalissa 🇵🇹, Aamulehden viestikarnevaalit ja meidän sarjan vika, perinteinen Eläintarhan kentän seuraottelu..ja paljon muuta. 😄Mulla SM kisoja tälle vuodelle 9, joista 9 mitalia (6 hlökohtaista). Tyytyväinen ekaan kauteen Marjukan tiimissä ja nyt kohti peruskuntokautta 💥💪🏼.Kiitos valkku Marjukalle, tiimikaverille @reettahurske, taustajoukoille, kaikille tukijoille ja ei ois mitään ilman mahtavia kisakavereita 💥.(Aitakuva: @trackpic )..#lidlallstars #sportyfeel #wellgymtampere #wellgym #kauppisportscenter #wello2 #tampereenpyrintoyleisurheilu #munseura #tampereenurheiluakatemia #sammonkeskuslukio”

Joel Turkka M17 300m pronssia #pyrintö … – Instagram

Tampereen Pyrintö yleisurheilu on Instagram: “Joel Turkka M17 300m pronssia #pyrintö #munseura #nuortensmhallit2019”

212 Likes, 0 Comments – Tampereen Pyrintö yleisurheilu (@tampereenpyrintoyleisurheilu) on Instagram: “Joel Turkka M17 300m pronssia #pyrintö #munseura …

212 Likes, 0 Comments – Tampereen Pyrintö yleisurheilu (@tampereenpyrintoyleisurheilu) on Instagram: “Joel Turkka M17 300m pronssia #pyrintö #munseura #nuortensmhallit2019”

Joel Turkka on Instagram: “Oli upee kokemus edustaa nuorten …

Joel Turkka Instagramissa : “Oli upee kokemus edustaa nuorten 🇫🇮-🇸🇪 maaottelussa. Juoksin parin tunnin sisällä 400 m ja lisäksi 4×100 m (aika 41,49🔥) sekä 4×400 m ankkurina.Oli mukavaa ku ei ollut kilpailua seurojen välillä. Oli vain yksi Team FINLAND 🇫🇮 Kiitos 🙏🏼..📷: @fiiliksiajahetkia. #lidlallstars #sportyfeel #ruotsiottelu #munseura #tampereenpyrintö #tampereenpyrintoyleisurheilu #wello2 #malmareena #trackandfield #tampereenurheiluakatemia #sammonkeskuslukio #asicsfinland”

1013 Likes, 90 Comments – Joel Turkka (@joel.turkka) on Instagram: “Oli upee kokemus edustaa nuorten – maaottelussa. Juoksin parin tunnin sisällä …

1,013 Likes, 90 Comments – Joel Turkka (@joel.turkka) on Instagram: “Oli upee kokemus edustaa nuorten 🇫🇮-🇸🇪 maaottelussa. Juoksin parin tunnin sisällä 400 m ja lisäksi 4×100 m (aika 41,49🔥) sekä 4×400 m ankkurina.Oli mukavaa ku ei ollut kilpailua seurojen välillä. Oli vain yksi Team FINLAND 🇫🇮 Kiitos 🙏🏼..📷: @fiiliksiajahetkia. #lidlallstars #sportyfeel #ruotsiottelu #munseura #tampereenpyrintö #tampereenpyrintoyleisurheilu #wello2 #malmareena #trackandfield #tampereenurheiluakatemia #sammonkeskuslukio #asicsfinland”

Joel Turkka on Instagram: “Mielenkiintoista, mitä juttuja voi …

Joel Turkka on Instagram: “Mielenkiintoista, mitä juttuja voi helposti parantaa👍 Mun sisäpronaatioon kääntyvän vasemman jalan nilkan joku juttu ärtyi, kun tehtiin aamutreenissä nilkkatreenejä ja jotenkin sillä huolettomasti tein. Kuultiin, että fyssari @pasikastarinen hoitaa CRYONIC-kylmällä just tollasia. Kylmähoito auttoi heti ja nilkka teipattiin oikeaan asentoon. Nyt käytän vain nilkan pronaatiotukisukkaa ja saan pian myös tukipohjallisen tarpeen mukaan.Eka kuvassa näkyy ns.terve nilkka lämpökameralla. Toisessa se kipeä nilkka punaisena. Toisella hoitokerralla nilkka ei edes punoittanut ennen hoitoa lämpökamerassa. Lisäksi avattiin niskan ja selän lukko ja lantion, joka varsinkin vaikutti vasemman pakaran voimaan. Nämä jutut yhdessä vaikuttivat siihen, että juoksu ja voima suuntautuvat eteenpäin, juoksuasentokin on parempi ja lonkan liikkuvuus auttoi tänään reippaaseen 10-loikan enkkaan. Suosittelen 🙏💪🏼…@cryonicmedicalfinland”

20.11.2020 — 522 Likes, 0 Comments – Joel Turkka (@joel.turkka) on Instagram: “Mielenkiintoista, mitä juttuja voi helposti parantaa Mun sisäpronaatioon …

522 Likes, 0 Comments – Joel Turkka (@joel.turkka) on Instagram: “Mielenkiintoista, mitä juttuja voi helposti parantaa👍 Mun sisäpronaatioon kääntyvän vasemman jalan nilkan joku juttu ärtyi, kun tehtiin aamutreenissä nilkkatreenejä ja jotenkin sillä huolettomasti tein. Kuultiin, että fyssari @pasikastarinen hoitaa CRYONIC-kylmällä just tollasia. Kylmähoito auttoi heti ja nilkka teipattiin oikeaan asentoon. Nyt käytän vain nilkan pronaatiotukisukkaa ja saan pian myös tukipohjallisen tarpeen mukaan.Eka kuvassa näkyy ns.terve nilkka lämpökameralla. Toisessa se kipeä nilkka punaisena. Toisella hoitokerralla nilkka ei edes punoittanut ennen hoitoa lämpökamerassa. Lisäksi avattiin niskan ja selän lukko ja lantion, joka varsinkin vaikutti vasemman pakaran voimaan. Nämä jutut yhdessä vaikuttivat siihen, että juoksu ja voima suuntautuvat eteenpäin, juoksuasentokin on parempi ja lonkan liikkuvuus auttoi tänään reippaaseen 10-loikan enkkaan. Suosittelen 🙏💪🏼…@cryonicmedicalfinland”

️ Tädin 50 v juhlat Ei ihan sellaset perinteiset.. – Instagram

Joel Turkka Instagramissa : “🌊☀️ Tädin 50 v juhlat 😄🎉🎈Ei ihan sellaset perinteiset….. #roine #saarikylät”

29.7.2018 — 753 Likes, 15 Comments – Joel Turkka (@joel.turkka) on Instagram: “ ☀️ Tädin 50 v juhlat Ei ihan sellaset perinteiset.

753 Likes, 15 Comments – Joel Turkka (@joel.turkka) on Instagram: “🌊☀️ Tädin 50 v juhlat 😄🎉🎈Ei ihan sellaset perinteiset….. #roine #saarikylät”

Keywords: joel turkka instagram