Jere nyström instagram

Jade Nyström (@jade.nystrom) • Instagram photos and videos

16.3k Followers, 2343 Following, 15 Posts – See Instagram photos and videos from Jade Nyström (@jade.nystrom)

Jere Nyström (@jerenystrom) • Instagram photos and videos

Jere Nyström. 22 posts. 117 followers. 646 following. This Account is Private. Already follow jerenystrom? Log in to see their photos and videos.

Jere Nyström (@jertsu1) • Instagram photos and videos

219 Followers, 791 Following, 58 Posts – See Instagram photos and videos from Jere Nyström (@jertsu1)

Jere Nyström on Suomen paras 16-vuotias korkeushyppääjä …

HS – Helsingin Sanomat Instagramissa : “Jere Nyström on Suomen paras 16-vuotias korkeushyppääjä. Hän on ollut ikäluokkansa paras kolmena vuotena peräkkäin.­ Enää oudoksuvat katseet ja supattelu eivät juuri haittaa kisoissa, hän sanoo. Tavallaan jopa päinvastoin.⁠⁠”Ne saavat päälle sellaisen tunteen, että nyt näytän kaikille olevani paras”, Nyström sanoo.⁠⁠Hyppäämisen lisäksi hänellä on nimittäin toinenkin harrastus ja intohimo. Hän meikkaa, pukeutuu naisellisesti ja haaveilee drag queenin urasta. Myös kisoihin hän menee ehostettuna.⁠⁠Nyström ei ole törmännyt suomalaisissa urheilupiireissä toiseen syntymässä pojaksi määriteltyyn urheilijaan, joka käyttää mielellään korkokenkiä, huulikiiltoa ja piukeita napapaitoja. Se ei ole ihme. Suomessa tunnetut esimerkit sukupuolivähemmistöihin kuuluvista urheilijoista ovat olleet harvassa.⁠⁠Nyströmin mielestä sukupuolten moninaisuudesta olisi syytä puhua julkisuudessa enemmänkin. Kenties esikuvat auttaisivat muitakin urheilijoita olemaan avoimesti oma itsensä.⁠⁠”Tosi moni piilottelee vielä itseään.”⁠⁠Lue Kuukausiliitteen artikkeli: HS.fi/kuukausiliite tai suoraan bion linkistä.💎⁠Kuva: Teemu Silván⁠@jere.nystrom”

12.1k Likes, 150 Comments – HS – Helsingin Sanomat (@helsinginsanomat) on Instagram: “Jere Nyström on Suomen paras 16-vuotias korkeushyppääjä.

12K Likes, 150 Comments – HS – Helsingin Sanomat (@helsinginsanomat) on Instagram: “Jere Nyström on Suomen paras 16-vuotias korkeushyppääjä. Hän on ollut ikäluokkansa paras kolmena vuotena peräkkäin.­ Enää oudoksuvat katseet ja supattelu eivät juuri haittaa kisoissa, hän sanoo. Tavallaan jopa päinvastoin.⁠⁠”Ne saavat päälle sellaisen tunteen, että nyt näytän kaikille olevani paras”, Nyström sanoo.⁠⁠Hyppäämisen lisäksi hänellä on nimittäin toinenkin harrastus ja intohimo. Hän meikkaa, pukeutuu naisellisesti ja haaveilee drag queenin urasta. Myös kisoihin hän menee ehostettuna.⁠⁠Nyström ei ole törmännyt suomalaisissa urheilupiireissä toiseen syntymässä pojaksi määriteltyyn urheilijaan, joka käyttää mielellään korkokenkiä, huulikiiltoa ja piukeita napapaitoja. Se ei ole ihme. Suomessa tunnetut esimerkit sukupuolivähemmistöihin kuuluvista urheilijoista ovat olleet harvassa.⁠⁠Nyströmin mielestä sukupuolten moninaisuudesta olisi syytä puhua julkisuudessa enemmänkin. Kenties esikuvat auttaisivat muitakin urheilijoita olemaan avoimesti oma itsensä.⁠⁠”Tosi moni piilottelee vielä itseään.”⁠⁠Lue Kuukausiliitteen artikkeli: HS.fi/kuukausiliite tai suoraan bion linkistä.💎⁠Kuva: Teemu Silván⁠@jere.nystrom”

Instagram photo by Jere Nyström • Jul 14, 2014 at 1:21 AM

41 Likes, 1 Comments – Jere Nyström (@jertsu1) on Instagram.

Instagram photo by Jere Nyström • Jul 28, 2014 at 12:42 AM

64 Likes, 2 Comments – Jere Nyström (@jertsu1) on Instagram.

Instagram photo by Jere Nyström • Aug 15, 2014 at 6:33 AM

15.8.2014 — 41 Likes, 20 Comments – Jere Nyström (@jertsu1) on Instagram.

Jere Nyström vaihtaa nimensä Jadeksi – on transnainen

4.2.2021 — Suomen mestari Jere Nyström, 17, vaihtaa nimensä Jadeksi – kertoo olevansa transnainen: ”Olen tiennyt sen aina” … Jade Nyströmin Instagram.

Ensimmäinen kuva rintaleikkauksen jälkeen: Jade Nyström …

Ensimmäinen kuva rintaleikkauksen jälkeen: Jade Nyström poseeraa bikineissä ilman meikkiä | Seiska

28.6.2022 — Urheilija Jade Nyström, 18, on jo ehtinyt toipumaan parin viikon … ja Jade julkaisikin tuoreen kuvan itsestään omalle Instagram-tililleen.

Keywords: jere nyström instagram, jade nyström instagram