Instagram maksulliseksi

Instagram muuttuu osin maksulliseksi – Iltalehti

Iltalehti

21.1.2022 — Instagram kertoo blogissaan testaavansa maksullisia ”fanitilauksia” muutamalla sisällöntuottajalla. Tilaaja pääsee käsiksi eksklusiiviseen …

Instagram otti maksulliset tilaukset käyttöön – Iltalehti

Instagram otti maksulliset tilaukset käyttöön

16.7.2022 — Instagram julkaisi maksulliset tilaukset aiemmin tänä vuonna, mutta nyt yhtiö kertoo lisäävänsä uusia ominaisuuksia maksaville asiakkaille.

Tilausten myyminen on mahdollista tällä hetkellä vain yhdysvaltalaisille sisällöntuottajille.

Instagramiin tulee maksumuureja – näin käyttäjiä aiotaan lypsää

Instagram paljasti uusia maksullisia toimintoja – Mobiili – Ilta-Sanomat

18.7.2022 — Instagram-johtaja Adam Mosseri kertoi videossa, että kaikista eniten pyydetty uusi ominaisuus on maksulliset julkaisut.

Instagram julkisti uusia vain maksusta saatavilla olevia ominaisuuksia. Niitä voi kuitenkin joutua odottamaan hyvän aikaa.

Facebookiin ja Instagramiin uusi maksullinen ominaisuus …

Facebookiin ja Instagramiin uusi maksullinen ominaisuus, jolla saa varmennetun tilin – Talous | HS.fi

Yhdysvaltalainen Meta kertoi sunnuntaina, että sen palveluihin tulee tarjolle uusi maksullinen Meta Verified -ominaisuus.

Ominaisuuden hinta on halvimmillaan 11,99 dollaria kuukaudessa. Jos palveluita käyttää sovelluksella, hinta on 14,99 dollaria kuussa.

Instagram kokeilee maksullista sisältöä, ja se voi olla vasta …

Instagram kokeilee maksullista sisältöä, ja se voi olla vasta alkua – Cheyenne Järvisen mielestä maksumuuri voisi vähentää ikäviä lieveilmiöitä – Talous | HS.fi

28.1.2022 — Instagram kokeilee maksullista sisältöä, ja se voi olla vasta alkua – Cheyenne Järvisen mielestä maksumuuri voisi vähentää ikäviä lieveilmiöitä.

Instagram kokeilee parhaillaan maksumuuria vaikuttajien sisällöille Yhdysvalloissa. Osa suomalaisista vaikuttajista arvioi sosiaalisen median maksumuurien olevan tulevaisuutta.

Iltalehti on Twitter: “Instagram muuttuu osin maksulliseksi

21.1.2022 — Instagram muuttuu osin maksulliseksi – maksaisitko 100 euroa kuussa suosikkisi seuraamisesta? Translate Tweet.

Tämä ei ole vitsi: Instagram testaa toimintoa, jolla käyttäjältä …

Instagram Subscriptions on tilaus, jonka avulla sisällöntuottaja voi tarjota lisäsisältöä kuukausimaksua vastaan – MTVuutiset.fi

23.1.2022 — Instagramin Subscriptions-ohjelma antaa sisällöntuottajille mahdollisuuden tarjota seuraajilleen maksullista sisältöä, joka voi tarkoittaa …

Instagram päästää harvat ja valitut sisällöntuottajat testaamaan ominaisuutta, joka mahdollistaa heidän tienata alustalla rahaa aiempaa suoraviivaisemmin.

Instagram kehittää uutta: tarinajulkaisut vain maksaville …

Instagram kehittää uutta: tarinajulkaisut vain maksaville seuraajille | Mobiili.fi

1.7.2021 — Maksulliset tarinapäivitykset tekevät tuloaan Instagramiin. Kuva: Alessandro Paluzzi. Instagramiin kaavaillaan maksullisia tarinajulkaisuja.

Paljonko maksaisit nähdäksesi julkkiksen Instagram-sisällön …

Paljonko maksaisit nähdäksesi julkkiksen Instagram-sisällön? Sovellus lanseeraa maksulliset tilaukset | Kauppalehti

21.1.2022 — Sovellus lanseeraa maksulliset tilaukset … Instagram on lanseerannut alustalla mahdollisuuden maksettuihin tilauksiin.

Toistaiseksi uusi ominaisuus ei vielä ole käytössä Suomessa.

Maksaisitko somevaikuttajien seuraamisesta? Instagram …

Maksaisitko somevaikuttajien seuraamisesta? Instagram kokeilee maksullista tilausta – Stara

Maksaisitko somevaikuttajien seuraamisesta? Instagram kokeilee maksullista tilausta · Digi Viihdeuutiset 21.1.2022, 21:00 · Tim Isokivi.

Instagram , Maksaisitko somevaikuttajien seuraamisesta? Instagram kokeilee maksullista tilausta, DigiViihdeuutiset

Keywords: instagram maksulliseksi, instagram maksullisuus, instagram muuttuu maksulliseksi, instagram maksullinen, instagram muuttuu osin maksulliseksi, instagram maksullinen tili, instagram osin maksulliseksi