Heidi jaari instagram

Heidi Jaari (@heidijaari) • Instagram photos and videos

1844 Followers, 1670 Following, 836 Posts – See Instagram photos and videos from Heidi Jaari (@heidijaari)

Heidi jaari (@idecor8.fi) • Instagram photos and videos

Sport crazy Interior designer and Flight attendant.Designing, traveling and loving everything that is beautiful life…All pictures are mine · 146 posts · 303 …

Heidi Jaari on Instagram: “Karanteeni päivä 9. Treenaan …

Heidi Jaari on Instagram: “Karanteeni päivä 9. Treenaan paljon ja sen jättäminen väliin on mulle kaikista vaikeinta. Sikspä on ihanaa kun sen voi tehdä kotona välineillä tai ilman. Haastetta siihen tuo lapsoset jotka toimii sillon samallalailla kun puhelimen kanssa. Eli ensin pyörii omissa oloissaan mut heti kun puhelin soi tai alan tehdä treeniä niin ne keksii tikusta asiaa mulle just sillon… niin se tässäkin päättyy siihen, just wait for it… Alle kuitenkin sain 30min Hiit treenin ja kuminauhoilla, kahvakuulilla, pallolla ja trx nauhoilla. Eli onnistuuhan se, loput sitten kun saan ne illalla nukkumaan… #hiitworkout #homegym #kettlebell #trxtraining #quarantine #workoutmotivation #workoutwithkids”

131 Likes, 2 Comments – Heidi Jaari (@heidijaari) on Instagram: “Karanteeni päivä 9. Treenaan paljon ja sen jättäminen väliin on mulle kaikista vaikeinta.

131 Likes, 2 Comments – Heidi Jaari (@heidijaari) on Instagram: “Karanteeni päivä 9. Treenaan paljon ja sen jättäminen väliin on mulle kaikista vaikeinta. Sikspä on ihanaa kun sen voi tehdä kotona välineillä tai ilman. Haastetta siihen tuo lapsoset jotka toimii sillon samallalailla kun puhelimen kanssa. Eli ensin pyörii omissa oloissaan mut heti kun puhelin soi tai alan tehdä treeniä niin ne keksii tikusta asiaa mulle just sillon… niin se tässäkin päättyy siihen, just wait for it… Alle kuitenkin sain 30min Hiit treenin ja kuminauhoilla, kahvakuulilla, pallolla ja trx nauhoilla. Eli onnistuuhan se, loput sitten kun saan ne illalla nukkumaan… #hiitworkout #homegym #kettlebell #trxtraining #quarantine #workoutmotivation #workoutwithkids”

Heidi Jaari on Instagram: “Erittäin suuri kunnia tulla …

Heidi Jaari Instagramissa : “Erittäin suuri kunnia tulla huomatuksi Japanissa tärkeästä työstämme Apuna ry:ssä vähävaraisten puolesta. Kiitos erittäin mielenkiintoisesta tapaamisesta, sekä paljon antavasta keskustelusta. Thank you Mr Tetsuhiko Nakajima (phd) and Mr Naoto Sawada for a interesting meeting. We are so honoured in Apuna ry to have been noticed by your interest. Looking forward to future and what we can accomplish together.#apunary #hyväntekeväisyys #yhteistyö #lastenpuolesta #japan #nagoya #together #learningfromeachother”

5.12.2019 — 137 Likes, 10 Comments – Heidi Jaari (@heidijaari) on Instagram: “Erittäin suuri kunnia tulla huomatuksi Japanissa tärkeästä työstämme Apuna …

137 Likes, 10 Comments – Heidi Jaari (@heidijaari) on Instagram: “Erittäin suuri kunnia tulla huomatuksi Japanissa tärkeästä työstämme Apuna ry:ssä vähävaraisten puolesta. Kiitos erittäin mielenkiintoisesta tapaamisesta, sekä paljon antavasta keskustelusta. Thank you Mr Tetsuhiko Nakajima (phd) and Mr Naoto Sawada for a interesting meeting. We are so honoured in Apuna ry to have been noticed by your interest. Looking forward to future and what we can accomplish together.#apunary #hyväntekeväisyys #yhteistyö #lastenpuolesta #japan #nagoya #together #learningfromeachother”

Heidi Jaari on Instagram: “Kattelin tänään kalenteria enkä …

Heidi Jaari on Instagram: “Kattelin tänään kalenteria enkä tässä lomautuspäissäni ollu huomannu että mähän olen kesälomalla! Tänään tosin viimenen päivä eli ihan kiva että sain viettää edes yhden kesälomapäivän biksukeleissä ja saaressa. Parhaassa seurassa @elisaelmerin ja lasten kanssa heiluessa. Vaikka virallisesti toukokuu on ainakin mun kalenterissa kevät! #kesäloma #puskista #biksukelit #saaristo #bfftime 🧚🏽”

218 Likes, 9 Comments – Heidi Jaari (@heidijaari) on Instagram: “Kattelin tänään kalenteria enkä tässä lomautuspäissäni ollu huomannu että mähän olen…”

218 Likes, 9 Comments – Heidi Jaari (@heidijaari) on Instagram: “Kattelin tänään kalenteria enkä tässä lomautuspäissäni ollu huomannu että mähän olen kesälomalla! Tänään tosin viimenen päivä eli ihan kiva että sain viettää edes yhden kesälomapäivän biksukeleissä ja saaressa. Parhaassa seurassa @elisaelmerin ja lasten kanssa heiluessa. Vaikka virallisesti toukokuu on ainakin mun kalenterissa kevät! #kesäloma #puskista #biksukelit #saaristo #bfftime 🧚🏽”

Saturday Flow – Heidi Jaari on Instagram

197 Likes, 3 Comments – Heidi Jaari (@heidijaari) on Instagram: “Saturday Flow ✨”

Heidi Jaari on Instagram: “Piiitkäperjantai”

heidijaari Piiiiikku sade ei paljoa pidättele jos haluaa nähdä itselle tärkeitä paikkoja ihan turrena ympäri kaupunkia… more. View all 2 comments.

Kroppa herättää 3.30 ja vaikka taistelen monta tuntia unen …

125 Likes, 1 Comments – Heidi Jaari (@heidijaari) on Instagram: “Kroppa herättää 3.30 ja vaikka taistelen monta tuntia unen saamisen kanssa niin ei se auta …

Heidi Jaari on Instagram: “Vitsi mikä fiilis! Ollu melkosen …

Heidi Jaari on Instagram: “Vitsi mikä fiilis! Ollu melkosen rankka 6 viikkoa kaikkine haasteineen ja järkkäilyneen mutta nyt on niin siisti fiilis. Siksi että, kova työ tuottaa tulosta ja asiat loksahtelee paikoilleen. Iso pohjatyö alkaa rullaamaan. Olen päässy urheilemaan ja treenaamaan kovaa, mikä on mun energioille ja päälle aivan välttämätöntä jos haluan pysyä virkeenä ja hyvällä mielellä. Mut tärkein, kaikki ne puhelut ja viestit mitä mä olen saanut ympärillä olevilta ihmisiltä kysyessä miten MÄ voin 😳. Välillä tuntu hassulta et ”ei kai tässä nyt mitään, hommia tehdään ja sit joskus levätään”. Ihanaa se on, tosi ihanaa. Olen onnekas kun ympärillä on tälläsiä ihmisiä 🧡 Ollu työläs ja kova vaihe mutta mä toimin tehokkaimmin pienessä stressissä ja hyvin nopeesti saatu kasaan ja pyörimään isokin pyörä. Onnellisuutta lisää tänään julkastu Apuna ry ensimmäinen tv mainos, jonka pisti kasaan talkootyöllä mahtava porukka. Hyvä syy siis roikkua telkkarissa kiinni. Tlc,Kutonen ja Frii. Sieltä sen näkee. Myös mielettömät uudet projektit ja mun ”vauva” jonka saan ehkä jo tällä viikolla käsiini… Halusin vaan tulla antamaan positiivista energiaa myös muille sitä välillä tarvitseville. Tänään vedetty 13h ruuanjako päivä aivan mielettömällä porukalla. Ihan mieletön setti hoitaa lähes 1000 ihmisille ruokaa. Ensin saada se sisään, pakata ja lähettää kuskien avulla ihmisille kotiin. Aivan mieletöntä porukkaa hommissa, kiitos teille ihanat!! 🖤 #fuckcorona #stoked #happy #tiredbuthappy #smile #happypotato #friendsandfamily #love”

6.5.2020 — 239 Likes, 38 Comments – Heidi Jaari (@heidijaari) on Instagram: “Vitsi mikä fiilis! Ollu melkosen rankka 6 viikkoa kaikkine haasteineen ja …

239 Likes, 38 Comments – Heidi Jaari (@heidijaari) on Instagram: “Vitsi mikä fiilis! Ollu melkosen rankka 6 viikkoa kaikkine haasteineen ja järkkäilyneen mutta nyt on niin siisti fiilis. Siksi että, kova työ tuottaa tulosta ja asiat loksahtelee paikoilleen. Iso pohjatyö alkaa rullaamaan. Olen päässy urheilemaan ja treenaamaan kovaa, mikä on mun energioille ja päälle aivan välttämätöntä jos haluan pysyä virkeenä ja hyvällä mielellä. Mut tärkein, kaikki ne puhelut ja viestit mitä mä olen saanut ympärillä olevilta ihmisiltä kysyessä miten MÄ voin 😳. Välillä tuntu hassulta et ”ei kai tässä nyt mitään, hommia tehdään ja sit joskus levätään”. Ihanaa se on, tosi ihanaa. Olen onnekas kun ympärillä on tälläsiä ihmisiä 🧡 Ollu työläs ja kova vaihe mutta mä toimin tehokkaimmin pienessä stressissä ja hyvin nopeesti saatu kasaan ja pyörimään isokin pyörä. Onnellisuutta lisää tänään julkastu Apuna ry ensimmäinen tv mainos, jonka pisti kasaan talkootyöllä mahtava porukka. Hyvä syy siis roikkua telkkarissa kiinni. Tlc,Kutonen ja Frii. Sieltä sen näkee. Myös mielettömät uudet projektit ja mun ”vauva” jonka saan ehkä jo tällä viikolla käsiini… Halusin vaan tulla antamaan positiivista energiaa myös muille sitä välillä tarvitseville. Tänään vedetty 13h ruuanjako päivä aivan mielettömällä porukalla. Ihan mieletön setti hoitaa lähes 1000 ihmisille ruokaa. Ensin saada se sisään, pakata ja lähettää kuskien avulla ihmisille kotiin. Aivan mieletöntä porukkaa hommissa, kiitos teille ihanat!! 🖤 #fuckcorona #stoked #happy #tiredbuthappy #smile #happypotato #friendsandfamily #love”

Heidi Jaari on Instagram: “I did it!! So cool experience! #zipline …

Heidi Jaari on Instagram: “I did it!! So cool experience! #zipline #dubai #xlinedubai #ifyouhavethechance #doit #aroundtheworld”

200 Likes, 20 Comments – Heidi Jaari (@heidijaari) on Instagram: “I did it!! So cool experience! #zipline #dubai #xlinedubai #ifyouhavethechance #doit …

200 Likes, 20 Comments – Heidi Jaari (@heidijaari) on Instagram: “I did it!! So cool experience! #zipline #dubai #xlinedubai #ifyouhavethechance #doit #aroundtheworld”

Keywords: heidi jaari instagram