Hans välimäki instagram

Hans Välimäki (@hans_valimaki) • Instagram photos and videos

15.5k Followers, 672 Following, 441 Posts – See Instagram photos and videos from Hans Välimäki (@hans_valimaki)

Hans Välimäki on Instagram: “Ajatus siitä, että me joudumme …

Hans Välimäki Instagramissa : “Ajatus siitä, että me joudumme kohtaamaan kymmeniä, tai satoja ihmisiä ilman asianmukaista suojaa tuntuu hullulta. Miten täysi ravintola eroaa konsertista, teatterista tai muista suurista yleisötapahtumista, jotka juuri erityisesti kiellettiin?Vai olemmeko me täysin uhrattavissa? Onko kyse näiden kovien neuvotteluiden kulisseissa käydyistä vakuutusyhtiöiden lobbauksista, jolloin asianosaisille ravintola-alan yrittäjille ei tarvitsisi maksaa elintarvikelain antamien ohjeistusten pohjalta asianmukaisia korvauksia , kun toiminta on ollut pakko keskeyttää juuri tuohon lakiin viitaten? Asiakkainamme käy myös riskiryhmiin kuuluvia ihmisiä.Odotamme hallitukselta tuntuvia toimenpiteitä, koska itse uskon painajaisen menevän nopeammin ohi asiaankuuluvan säännöstelyn kautta ( esim take away ja muut innovaatiot ovat suorastaan piriste näihin ankeisiin päiviin!!) Lisäksi odotamme hallitustason päätöksiä ja ohjeistusta mitä vuokrien maksuun tulee ja mieluusti nopeasti. Muuten kesällä moni paikka saattaa kumista tyhjyyttään vaikka asiakkaat tekisivätkin jo paluuta! #koronakriisi #supportyourlocal #sannamarin”

466 Likes, 25 Comments – Hans Välimäki (@hans_valimaki) on Instagram: “Ajatus siitä, että me joudumme kohtaamaan kymmeniä, tai satoja ihmisiä ilman …

466 Likes, 25 Comments – Hans Välimäki (@hans_valimaki) on Instagram: “Ajatus siitä, että me joudumme kohtaamaan kymmeniä, tai satoja ihmisiä ilman asianmukaista suojaa tuntuu hullulta. Miten täysi ravintola eroaa konsertista, teatterista tai muista suurista yleisötapahtumista, jotka juuri erityisesti kiellettiin?Vai olemmeko me täysin uhrattavissa? Onko kyse näiden kovien neuvotteluiden kulisseissa käydyistä vakuutusyhtiöiden lobbauksista, jolloin asianosaisille ravintola-alan yrittäjille ei tarvitsisi maksaa elintarvikelain antamien ohjeistusten pohjalta asianmukaisia korvauksia , kun toiminta on ollut pakko keskeyttää juuri tuohon lakiin viitaten? Asiakkainamme käy myös riskiryhmiin kuuluvia ihmisiä.Odotamme hallitukselta tuntuvia toimenpiteitä, koska itse uskon painajaisen menevän nopeammin ohi asiaankuuluvan säännöstelyn kautta ( esim take away ja muut innovaatiot ovat suorastaan piriste näihin ankeisiin päiviin!!) Lisäksi odotamme hallitustason päätöksiä ja ohjeistusta mitä vuokrien maksuun tulee ja mieluusti nopeasti. Muuten kesällä moni paikka saattaa kumista tyhjyyttään vaikka asiakkaat tekisivätkin jo paluuta! #koronakriisi #supportyourlocal #sannamarin”

Hans Välimäki on Instagram: “Oletteko muuten huomanneet …

1174 Likes, 37 Comments – Hans Välimäki (@hans_valimaki) on Instagram: “Oletteko muuten huomanneet, että kauppakeskuksiin on alkanut muodostumaan suuren …

Hans Välimäki on Instagram: “Oli pakko laittaa tää kuva, koska …

Hans Välimäki on Instagram: “Oli pakko laittaa tää kuva, koska mun mielestä tässä on niin hyvä tunnelma. Tänään sain lukea lehdestä, että idolini (yksi suurimmista) @janvapaavuori aikoo jättää ainakin toistaiseksi päivän politiikan. Se on sääli ainakin näin helsinkiläisenä, koska hän on ollut mitä parhain pormestarin toimessaan. Ainoa suuri puute, mitä ei saatu alkuun, oli tämä kiistelty keskustatunneli ja se olisi elintärkeä nimenomaan kivijalan ja kaupan elvyttämisen kannalta keskustassa. Ja homman kariutuminenhan ei johtunut ”Jannesta.” Päinvastoin. Kaikki kun ei jaksa eivätkä pysty sillä fillarilla liikkumaan ainakaan suurten ostosten kanssa… Silti. Kuvan fiilis mitä mainioin. Hyvää isänpäivän jämiä vielä kaikille iseille ja äideille. Ja @janvapaavuori,kaikkea hyvää tulevassa!”

405 Likes, 7 Comments – Hans Välimäki (@hans_valimaki) on Instagram: “Oli pakko laittaa tää kuva, koska mun mielestä tässä on niin hyvä tunnelma.

405 Likes, 7 Comments – Hans Välimäki (@hans_valimaki) on Instagram: “Oli pakko laittaa tää kuva, koska mun mielestä tässä on niin hyvä tunnelma. Tänään sain lukea lehdestä, että idolini (yksi suurimmista) @janvapaavuori aikoo jättää ainakin toistaiseksi päivän politiikan. Se on sääli ainakin näin helsinkiläisenä, koska hän on ollut mitä parhain pormestarin toimessaan. Ainoa suuri puute, mitä ei saatu alkuun, oli tämä kiistelty keskustatunneli ja se olisi elintärkeä nimenomaan kivijalan ja kaupan elvyttämisen kannalta keskustassa. Ja homman kariutuminenhan ei johtunut ”Jannesta.” Päinvastoin. Kaikki kun ei jaksa eivätkä pysty sillä fillarilla liikkumaan ainakaan suurten ostosten kanssa… Silti. Kuvan fiilis mitä mainioin. Hyvää isänpäivän jämiä vielä kaikille iseille ja äideille. Ja @janvapaavuori,kaikkea hyvää tulevassa!”

Hyvät asiakkaat – Instagram

Hans Välimäki on Instagram: “Hyvät asiakkaat.Te olette olleet nyt ja aina suurin voimavara henkilökunnan ohella ravintoloille. Ja on ollut myös hienoa seurata, että miten hyvin olette melkein kokonaan kotimaisin voimin ylläpitäneet ja kannattaneet suomalaisia ravintoloita. Totta kai vallitseva tilanne aiheuttaa meille koko ajan haasteita ja siksi, rakkaat asiakkaat, emme kaipaa niitä nyt yhtään lisää osaksemme.Viime aikoina ja etenkin kuluneena viikonloppuna meillä oli aika lailla ”no show-asiakkaita”, eli sellaisia, jotka olivat tehneet varauksen, mutta eivät peruneet sitä. Kannattaa muistaa, että jos olet jostain syystä estynyt menemästä ravintolaan, niin olisi asiallista ja hyvien tapojen mukaista ilmoittaa siitä asianosaisille. Semminkin, kun jokainen euro on tällä hetkellä enemmän kuin tarpeen. Lisäksi se ei ota sen enempää vaivaa perumisen muodossa, kuin itse varauksen tekeminen. Kiitos paljon ymmärryksestänne! T: Hans ja koko @ravintolapenelope n sekä @bistro_bardot in henkilökunta”

724 Likes, 16 Comments – Hans Välimäki (@hans_valimaki) on Instagram: “Hyvät asiakkaat. Te olette olleet nyt ja aina suurin voimavara henkilökunnan ohella…”

724 Likes, 16 Comments – Hans Välimäki (@hans_valimaki) on Instagram: “Hyvät asiakkaat.Te olette olleet nyt ja aina suurin voimavara henkilökunnan ohella ravintoloille. Ja on ollut myös hienoa seurata, että miten hyvin olette melkein kokonaan kotimaisin voimin ylläpitäneet ja kannattaneet suomalaisia ravintoloita. Totta kai vallitseva tilanne aiheuttaa meille koko ajan haasteita ja siksi, rakkaat asiakkaat, emme kaipaa niitä nyt yhtään lisää osaksemme.Viime aikoina ja etenkin kuluneena viikonloppuna meillä oli aika lailla ”no show-asiakkaita”, eli sellaisia, jotka olivat tehneet varauksen, mutta eivät peruneet sitä. Kannattaa muistaa, että jos olet jostain syystä estynyt menemästä ravintolaan, niin olisi asiallista ja hyvien tapojen mukaista ilmoittaa siitä asianosaisille. Semminkin, kun jokainen euro on tällä hetkellä enemmän kuin tarpeen. Lisäksi se ei ota sen enempää vaivaa perumisen muodossa, kuin itse varauksen tekeminen. Kiitos paljon ymmärryksestänne! T: Hans ja koko @ravintolapenelope n sekä @bistro_bardot in henkilökunta”

Hans Välimäki on Instagram: “Hienoa että hallitus pääsi …

813 Likes, 19 Comments – Hans Välimäki (@hans_valimaki) on Instagram: “Hienoa että hallitus pääsi sopuun turpeesta sun muusta nykypäivään kuuluvista …

Hans Välimäki on Instagram: “Vilmalla tänään vanhojentanssit …

Hans Välimäki Instagramissa : “Vilmalla tänään vanhojentanssit!! #äskenhänseolivastavauva #ressunlukio #ylpeäisä”

201 Likes, 2 Comments – Hans Välimäki (@hans_valimaki) on Instagram: “Vilmalla tänään vanhojentanssit!! #äskenhänseolivastavauva #ressunlukio #ylpeäisä”

201 Likes, 2 Comments – Hans Välimäki (@hans_valimaki) on Instagram: “Vilmalla tänään vanhojentanssit!! #äskenhänseolivastavauva #ressunlukio #ylpeäisä”

Rehmonen teki valtaosan duunista, niin kai siinä nyt oli …

Hans Välimäki on Instagram: “Rehmonen teki valtaosan duunista, niin kai siinä nyt oli helppo keekoilla. Jakso #tarjaturunen kanssa nähtävillä Ruudussa. #hansinmatkassa #nelonen #ruutu #jannerehmonen #banijayfinland”

315 Likes, 2 Comments – Hans Välimäki (@hans_valimaki) on Instagram: “Rehmonen teki valtaosan duunista, niin kai siinä nyt oli helppo keekoilla.

315 Likes, 2 Comments – Hans Välimäki (@hans_valimaki) on Instagram: “Rehmonen teki valtaosan duunista, niin kai siinä nyt oli helppo keekoilla. Jakso #tarjaturunen kanssa nähtävillä Ruudussa. #hansinmatkassa #nelonen #ruutu #jannerehmonen #banijayfinland”

Kiitos Hallitus – Instagram

4834 Likes, 165 Comments – Hans Välimäki (@hans_valimaki) on Instagram: “Kiitos Hallitus, Mitään muuta en odottanutkaan. Ravintolat kiinni!

Tänään klo 20 Nelosella Hansin Matkassa ja vieraana …

Hans Välimäki on Instagram: “Tänään klo 20 Nelosella Hansin Matkassa ja vieraana tietenkin kun Brysselissä oltiin,ei enempää eikä vähempää kuin @laura_._huhtasaari ! Vaikka ei kaikesta ihan samaa mieltä oltukaan, niin huippujakso ja huipputyyppi!! Kandee katsoa!! #nelonen #ruutu #hansinmatkassa #laurahuhtasaari #banijayfinland #jlindebergofficial”

214 Likes, 7 Comments – Hans Välimäki (@hans_valimaki) on Instagram: “Tänään klo 20 Nelosella Hansin Matkassa ja vieraana tietenkin kun Brysselissä oltiin …

214 Likes, 7 Comments – Hans Välimäki (@hans_valimaki) on Instagram: “Tänään klo 20 Nelosella Hansin Matkassa ja vieraana tietenkin kun Brysselissä oltiin,ei enempää eikä vähempää kuin @laura_._huhtasaari ! Vaikka ei kaikesta ihan samaa mieltä oltukaan, niin huippujakso ja huipputyyppi!! Kandee katsoa!! #nelonen #ruutu #hansinmatkassa #laurahuhtasaari #banijayfinland #jlindebergofficial”

Keywords: hans välimäki instagram