Carola häggkvist instagram

Carola Häggkvist (@carolaofficiell) • Instagram photos and …

241k Followers, 413 Following, 3672 Posts – See Instagram photos and videos from Carola Häggkvist (@carolaofficiell)

Carola Häggkvist (@carola_haggkvist64) • Instagram photos …

317 Followers, 638 Following, 34 Posts – See Instagram photos and videos from Carola Häggkvist (@carola_haggkvist64)

Carola Häggkvist (@carolaelsker) • Instagram photos and …

(Fan page, For everyone who loves the swedish singer Carola Häggkvist <3) This is her blogg: 37 posts. 210 followers. 1 following.

Carola Häggkvist (@carolaofficiell) • Instagram photos and …

6 päivää sitten — 241k Followers, 412 Following, 3668 Posts – See Instagram …

Carola Häggkvist (@carolaofficiell) • Instagram photos and …

241k Followers, 412 Following, 3668 Posts – See Instagram photos and videos …

Carola Häggkvist (@carolah64) • Instagram photos and videos

112 Followers, 158 Following, 0 Posts – See Instagram photos and videos from Carola Häggkvist (@carolah64)

Carola Häggkvist Collection – Instagram

… Instagram photos and videos from Carola Häggkvist Collection (@carola_collection) … of music and official merchandise of the singer Carola Häggkvist.

Carola Häggkvist (@carolahaggkvist) • Instagram photos and …

Carola Häggkvist. Sweden through the all time greatest singer. • Singer • Artist Fanpage Carola Häggkvist. 14 posts. 315 followers. 90 following.

let_it_in_carolahaggkvist_fp – Instagram

FANPAGE of Carola Häggkvist. Her Insta account @carolaofficiell You’re not alone, you’re never on your own ♡27 ♡Sthlm Pride ♡MMHWGA ♡C’P.

Remember this guy? Nik Kershaw ladies & gentlemen. ‘I …

Carola Häggkvist Instagramissa : “Remember this guy? Nik Kershaw ladies & gentlemen. 🙌🏻🎼 ’I wont let the sun go down on me’ etc. Åh vad jag inte ville störa honom med en selfie.. men jag ville ju ändå liksom dokumentera backstage.. plus att jag ville ta en bild till Doreen M och Jimmy mfl som ääälskar Nik. ( Jag kommer mest ihåg att han & jag var i samma Okej – tidning på 80- och 90-talet!! ) Så jag drog på det in i det sista tills jag var tvungen att gå först av alla till hotellet med foten i högläge.. Alla andra artister backstage hade tagit bild med honom så jag tog mod till mig och skämdes lite när jag frågade om det gick bra med en bild. ( Känns det igen kanske?) 💥🥊 Man vill kunna vara ’större än att behöva ta en bild’.. och ibland så behövs den inställningen men igår var det soft och han satt kvar och hängde backstage med alla runt vårt artist bord osv.. Det var mer min egna genanta känsla jag brottades med. Du vet hur det känns. Han var cool och mkt vänlig. Nik spelade tom före mig igår så han var relaxed när jag frågade.. Vi snackade lite om Sthlm och hur vackert det är där. 👑🎩🌿 Stort f-gig i Norge igår med bla Rednex och norska Tor Endresen. Jo jag vet att man inte ska hoppa på scen med nyopererad fot. Men dels så läker den bra nu och så har jag fått låna skor av Af Klingberg som är 3 NUMMER FÖR STORA .. ha ha så jag hade massa toa papper i skorna igår!! För det tredje så vet jag inte hur man sjukskriver sig! 😄😉💃🏻🙏🏽 Slide for 2 videos #nikkershaw #generad #selfiegenerad #norge #oslo #artisterbackstage #hurmycketskamanstöraenartistmedenbild? #selfieförsinegenglädjeellerandras? #tacknorge #doreenmånsson”

2106 Likes, 49 Comments – Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on Instagram: “Remember this guy? Nik Kershaw ladies & gentlemen. ‘I wont let the sun …

2,105 Likes, 49 Comments – Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on Instagram: “Remember this guy? Nik Kershaw ladies & gentlemen. 🙌🏻🎼 ’I wont let the sun go down on me’ etc. Åh vad jag inte ville störa honom med en selfie.. men jag ville ju ändå liksom dokumentera backstage.. plus att jag ville ta en bild till Doreen M och Jimmy mfl som ääälskar Nik. ( Jag kommer mest ihåg att han & jag var i samma Okej – tidning på 80- och 90-talet!! ) Så jag drog på det in i det sista tills jag var tvungen att gå först av alla till hotellet med foten i högläge.. Alla andra artister backstage hade tagit bild med honom så jag tog mod till mig och skämdes lite när jag frågade om det gick bra med en bild. ( Känns det igen kanske?) 💥🥊 Man vill kunna vara ’större än att behöva ta en bild’.. och ibland så behövs den inställningen men igår var det soft och han satt kvar och hängde backstage med alla runt vårt artist bord osv.. Det var mer min egna genanta känsla jag brottades med. Du vet hur det känns. Han var cool och mkt vänlig. Nik spelade tom före mig igår så han var relaxed när jag frågade.. Vi snackade lite om Sthlm och hur vackert det är där. 👑🎩🌿 Stort f-gig i Norge igår med bla Rednex och norska Tor Endresen. Jo jag vet att man inte ska hoppa på scen med nyopererad fot. Men dels så läker den bra nu och så har jag fått låna skor av Af Klingberg som är 3 NUMMER FÖR STORA .. ha ha så jag hade massa toa papper i skorna igår!! För det tredje så vet jag inte hur man sjukskriver sig! 😄😉💃🏻🙏🏽 Slide for 2 videos #nikkershaw #generad #selfiegenerad #norge #oslo #artisterbackstage #hurmycketskamanstöraenartistmedenbild? #selfieförsinegenglädjeellerandras? #tacknorge #doreenmånsson”

Keywords: carola häggkvist instagram