Älynastakengät naiset

BUGrip®-älynastakengät – Icebug

BUGrip®-älynastakengät

Pytho6 W BUGrip. Naisten nastallinen juoksunkenkä, joka takaa erinomaisen alustatuntuman. 179,95 €.

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta.

Icebug kengät, hinnat ja tarjoukset – Intersport

BUGrip®-älynastakengät

Lien W BUGrip. Kevyet, vakaat ja hyvin rullaavat naisten nastakengät. 159,95 €.

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta.

Icebug – stadium.fi

Icebug kengät, hinnat ja tarjoukset | Intersport

Intersportista löydät kaikki huippulaadukkaat Icebug-kengät naisille ja miehille. Etsitpä sitten vedenpitäviä juoksukenkiä metsämaastoon tai huippulämpimiä …

Intersportilta löydät erittäin laajan valikoiman Icebugin nastakenkiä ja juoksukenkiä naisille ja miehille. Osa Icebugin kengistä tarjouksessa vain verkossa!

Icebug kengät halvalla – Budget Sport

Naisten nastakengät | Intersport

Intersportilta löydät naisten nastakengät monipuoliseen talven ulkoiluun, kävelyyn ja vapaa-aikaan. Tilaa naisten nastakengät nyt kätevästi verkosta!

Ei enää liukastelua! Vertailussa parhaat nastakengät 2022

Täältä löydät merkin naisten, miesten ja lasten kengät verkkokaupassamme. Lue lisää Minimoida. Suodatus; Naiset/Miehet/Lapset. Miesten (23) · Naisten (20).

Icebug | Karkkainen.com verkkokauppa

Icebug – Icebug kengät halvalla | Budget Sport

Icebug-kenkien mukavuusalue eli lämmöneristyskyky riittää -20 asteesta jopa -40 asteeseen. Tutustu Budget Sportin valikoimaan miesten ja naisten Icebug- …

Laaja valikoima Icebugin kenkiä kaiken ikäisille nastakengistä kitkakenkiin edullisesti – löydä omasi jo tänään!

Icebug | Osta verkosta | Partioaitta®

Ei enää liukastelua! Vertailussa parhaat nastakengät

Tarvitsetko niitä vapaa-ajan liikkumiseen, vaellukseen, juoksuun ja lenkkeilyyn vai tarvitsetko ehkä siistimmät kengät, joilla pysyt pystyssä tavallisen …

Tiesitkö, että Suomessa sattuu vuosittain yli miljoona tapaturmaa, joista 1/3 on kaatumisia? Ei siis ole yhtään pöllömpi idea hommata hyvät nastakengät!

Icebug | Karkkainen.com verkkokauppa

4 x Naisten nastakengät Lenkkeily jäisellä tiellä voi tuntua liian vaaralliselta ja epämukavalta, ellei ole kunnollisia kenkiä. Naisten nastakengät ovat …

Nastakengät takaavat turvallisen lenkkeilyn talven liukkailla
Liukkailla teillä on mukava voida liikkua rennosti ja turvallisesti. Hyvätkään talvikengät eivät takaa silti pitävyyttä, ellei kenkien pohjassa ole varta vasten liukkaille keleille tarkoitettuja nastoja. Nastakengät ovat paitsi turvalliset, myös mukavat kävellä. Icebug-nastakengät tarjoavat turvallisia ulkoiluja niin miehille kuin naisillekin kaikkina Suomen kolmena liukkaana vuodenaikana.

4 x Naisten nastakengät
Lenkkeily jäisellä tiellä voi tuntua liian vaaralliselta ja epämukavalta, ellei ole kunnollisia kenkiä. Naisten nastakengät ovat suunniteltu naisten jalalle ja liikkumiseen sopiviksi. Näin ulkona on paitsi turvallista myös mukavaa liikkua. Nastalliset talvikengät kannattaa hankkia jo ennen syksyn ensimmäisiä pakkasia.

Icebug-valikoimasta löytyvät tyylikkäät nastakengät monenlaiseen liikkumiseen. Voit nauttia ulkoilusta säällä kuin säällä. Icebug-kenkien ominaisuuksia löytyy niin kosteuden pitävyydestä aina nastakenkiin asti.

Icebugin nastakengät ovat helpot pukea jalkaan. Esimerkiksi Ivalo2 W BUGrip® -kengissä on etuvetoketju. Lisäksi BUGrip®-pohjassa on 16 hiiliteräsnastaa, jotka takaavat pidon. Näissä kengissä jalat pysyvät kuivina fleecevuoren ja korkean varren avulla.
Icebugilla on olemassa myös Gore Tex -kenkiä. Oiva esimerkki tästä ovat Icebug Pace 2 BuGrip Gore-Tex -kengät, jotka ovat vedenpitäviä talvikenkiä. Loskassa ja lumessa ne pitävät jalat lämpiminä ja kuivina.
Tyylikkäät, nupukkinahkaiset Icebug Solus BuGrip -nastakengät on suunniteltu keveiksi ja mukaviksi lenkkikengiksi. Niissäkin on fleecevuori ja BUGrip®-pohja, jossa on 16 hiiliteräsnastaa.
Lisäksi on vielä muun muassa Icebug Detour BuGrip GTX, joka on toimiva nastakenkä pitkillekin kävelylenkeille. Detour on urheilullinen puolivartinen nastakenkä, ja sillä on kevyt kävellä. BUGrip®-pohjan 16 hiiliteräksistä älykkäästi toimivaa nastaa tekevät ulkoilusta rentoa ja turvallista. Nastapohja takaa pidon niin peilijäällä kuin asfatillakin. GORE-TEX® -ominaisuus tekee kengästä vedepitävän. Istuvuuden ja helppokäyttöisyyden takaa nopea Boa®-kiinnitys.
Nämä ja monet muut naisten nastakengät löydät ja tilaat helposti verkkokaupastamme.

Miesten nastakengät
Miehille löytyvät miesten nastakengät samoilla ominaisuuksilla kuin naisillekin. Eli Icebugin-nastakengät ovat helposti puettavat, tukevat ja pitävät kengät. Niiden varsi tukee kävelijän nilkkaa ja fleecevuori pitää jalat lämpiminä ja kuivina.

Miesten nastakengissä on myös Gore Tex -vaihtoehtoja, jotka pitävät veden ja kosteuden kengän ulkopuolella. Tyylikkäät nastakengät sopivat monenlaiseen ulkoiluun. Icebugin lisäksi verkkokauppamme tarjoaa muitakin miesten nastakenkiä, joten kannattaa tutustua ja tilata turvallisuutta ja mukavuutta omiin ulkoiluihin. Myös juoksuun on olemassa omat nastajuoksukengät, joissa on huomioitu nastojen ja pidon lisäksi laadukkaat juoksua tukevat ominaisuudet.

Verkkokaupassamme Icebug on yksi suosituimpia nastakenkiä. Sen laatuun ja turvallisuuteen luottavat jo lukuisat ulkoilijat. Miksipä et siis sinäkin!

Icebug | Osta verkosta | Partioaitta®

Oikeanlaiset kengät. Ei pidä ajatella, että kunnon kengät ovat huippu-urheilijoiden ja muiden ammattilaisten etuoikeus. Jokainen meistä tarvitsee hyvät kengät …

Laadukkaat Icebug-nastakengät liukkaille keleille ✓ Tutustu laajaan Icebug-mallistoon ja osta ✓ Nopeat toimitukset

Keywords: älynastakengät naiset