Ajohuppari naiset

Naisten ajotakit | Motonet Oy

Richa Titan naisten ajohuppari musta. Alk. 139,00 €. Yoko Stadi naisten nahkatakki musta. Alk. 249,00 €. Richa Titan naisten huppari pinkki. Alk. 139,00 €.

Tuoteryhmä: Naisten ajotakit

MP-Takki Naiset – xlmoto.fi

xlmoto

Naisten Ajohuppari GMS Panda Musta. Alkaen 159,99 €. 3 Arvostelut. Naisten Ajohuppari GMS Panda Musta · Flanellipaita Course Aramid Reinforced Naisten …

Koko Suomi, Tori.fi

Naisten ajotakki Halvarsson koko s, Ajoasut, kengät ja kypärät, Mototarvikkeet ja varaosat,. Naisten ajotakki Halvarsson koko s. 70 €. 17 hel 16:00. Uusimaa.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 132ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Naisten MP- ajovarusteet – Mototrade.fi

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman naisten ajovarusteita. Kaikki naisten ajovarusteet on varustettu täydellä vähintään 12- kuukauden takuulla.

Mp-Takit | Karkkainen.com verkkokauppa

Naiset ovat nykypäivänä myös entistä aktiivisempia moottoripyöräilyn harrastajia. … Verkkokaupan miesten ja naisten mp-varusteet on tarkoin harkittuja ja …

Nykyaikaiset mp-takit tarjoavat suojaa, tyyliä ja turvallisuutta
Moottoripyöräily on varsin suosittu vapaa-ajan harrastus Suomessa ja maailmalla. Rauhallinen moottoripyöräily pitkin mutkaisia pikkuteitä idyllisen suomalaisen maaseudun halki on monen motoristin kesän kohokohtia. Vapauden tunteesta ja luonnon vaihtuvista tuoksuista nauttiminen, sekä motoristien keskinäinen vuorovaikutus ovat myös moottoripyöräilyn kantavia voimia. Toisille taas tärkeämpää on moottoripyörän väkevä suorituskyky, kiihtyvyys, kaarreajo ja vauhdin tuoma kokemus ja nautinto.

Valveutunut moottoripyöräilijä huolehtii myös turvallisesta ajamisesta muun liikenteen joukossa. Laadukkaat ja huolella valitut mp-ajovarusteet suojaavat motoristia sään vaikutuksilta, ajoviimalta ja erityisesti onnettomuustilanteissa. Moottoripyöräilyssä kannattaa panostaa turvallisuuteen. Onnettomuustilanteissa voi olla hyvinkin merkityksellistä onko moottoripyörätakki käytetty ja sen rakenne heikentynyt, vai onko se uusi, ehjä ja edustaa nykypäivän turvallisuusvaatimuksia.

Mp-ajovarusteet tulee valita ajotyylin ja harrastuksen mukaan
Mp-ajovarusteet, mp-takit ja mp-ajopuku tulisi valita sen mukaan millaista moottoripyöräilyä harrastaa. Kadulle ja pitkän matkan ajoon sopivat kevyemmät tekstiili- ja nahkavarusteet. Kilparadoille kannattaa taas valita kestävä nahkainen mp-ajopuku, kinttupoluille laadukas mönkijä-takki ja moottorikelkkailuun optimoitu Yoko-ajotakki.

Laadukkaat naisten mp-varusteet tuovat hyvää fiilistä ja yksilöllistä käytettävyyttä
Nykyaikaiset mp-takit moninkertaistavat ajonautinnon, ovat kestävämpiä ja pitävät sinut kuivana toisin kuin vanhemmat moottoripyörätakit. Naiset ovat nykypäivänä myös entistä aktiivisempia moottoripyöräilyn harrastajia. Yoko Doris Lady musta naisten moottoripyörätakki tarjoaa luxustason fiilistä naisten mitoituksella. Tätä moottoripyörätakkia naiset ihannoivat sen sisältämän naisellisen leikkauksen ja yksityiskohtien ansiosta.

Veden- ja tuulenpitävä Yoko-ajotakki on varustettu hengittävällä Vertex-kalvolla, ohuella ja kestävällä pintamateriaalilla ja olkapäiden vahvikekankailla. Turvallisuusominaisuuksiltaan Yoko-takki edustaa nykyaikaisia vaatimuksia. Moutoillut CE-hyväksytyt suojat löytyvät selästä, olka- ja kyynärpäistä ja siinä on näkyvyyttä parantavat heijastavat yksityiskohdat.

Takissa on monia ominaisuuksia mitkä parantavat sen yksilöllistä käytettävyyttä ja istuvuutta. Mp-ajopuku sisältää joustavat osat takin sivuissa ja hihoissa, soljilla säädettävän vyötärön väljyyden, vetoketjuilla säädettävän helman säädön ja se voidaan yhdistää vetoketjuilla helposti myös housuihin. Ja tässä oli vain joitakin ominaisuuksia, mitä uusi Yoko-ajotakki käytettyyn verrattuna tarjoaa.

Kärkkäisen verkkokaupan mp-takit -valikoimaan tutustumalla voit helposti perehtyä mitä kaikkea nykyaikainen moottoripyörätakki käytettyyn rinnastettuna sisältää. Verkkokaupan miesten ja naisten mp-varusteet on tarkoin harkittuja ja laadukkaita vaihtoehtoja, jotta sinunkin moottoripyöräily Suomen vaihtelevissa olosuhteissa olisi mahdollisimman miellyttävää ja turvallista.

Spidi Hoodie Armor Naisten ajohuppari – moottoripyörävarusteet

Spidi Hoodie Armor Naisten ajohuppari – moottoripyörävarusteet – Storm Motor

EN1621-1 CE-hyväksytyt Multitech suojat kyynär- ja olkapäissä · Valmius Warrior Lady selkäsuojalle · Kaksi vetoketjullista taskua · Heijastavia yksityiskohtia.

Hinta: 159.00

mp ajovaatteet naiset – AJOVARUSTEET – Moto-Jussinmaki.net

Alpinestars Ajohousut Naisten Andes V3 Drystar Musta S. Alpinestars Andes V3 on naisten jokasään … Alpinestars Ajohuppari Naisten Chrome Harmaa/Pinkki S.

Ajotakit Naisille – Eurobiker

Ajotakit Naisille · Halvarssons Vimo naisten ajotakki, musta · Sweep Laminator laminoitu vedenpitävä naisten ajotakki · Halvarssons Wien naisten ajotakki, musta.

Keywords: ajohuppari naiset